Zomeraanbieding: 40% korting voor handboek Ondernemersteams

  • 07 juli 2017
  • TeamVenture

Wil jij net als honderden andere ondernemers profiteren van een uniek handboek met praktische tips voor het vormen van een sterk en duurzaam ondernemersteam? Dit is je kans, want wij ruimen op! Je betaalt nu slechts €9,66 voor het bijna 50-pagina tellende handboek Ondernemersteams (inclusief bezorging). Bekijk de preview pagina’s en bestel direct. Op = Op!

Vergroot het succes van jouw (aankomende) ondernemersteam

Het vormen van een sterk en duurzaam ondernemersteam kent zo z’n uitdagingen en valkuilen: van de keuze tot het aantrekken van een zakenpartner tot een (eventuele) exit. Door je vooraf te verdiepen in de complexe processen en keuze die inherent zijn aan het vormen van een sterk ondernemersteam en het ondernemen in teamverband kun je het succes van jouw (aankomende) ondernemersteam vergroten en kans op teleurstellingen verkleinen.

Om je hierbij te helpen bracht TeamVenture de beste inzichten en tips samen in een uniek en praktisch handboek. Met dit handboek weet je wat je kunt tegenkomen, waar je (extra) aandacht aan moet besteden en hoe je desastreuse valkuilen kunt vermijden. Voor de totstandkoming van dit handboek werkten wij onder meer samen met topondernemer en ervaringsdeskundige Ralph van Hessen, mede-oprichter en directeur van communicatieadviesbureau Winkelman en Van Hessen. Als een goed begin het halve werk is, dan maak je met dit handboek dus zeker een slimme start.

De beste tips voor alle fases van je ondernemersteam

Het handboek Ondernemersteams bevat inzichten en tips voor alle fasen van je (aankomende) ondernemersteam. Dat start met het vraagstuk of het vormen van een ondernemersteam voor jou wel of geen slimme keuze is. En het eindigt met tips voor een goede samenwerking en een exit-strategie voor het moment dat het team (toch) uit elkaar gaat – bedoeld of onbedoeld.

We hebben een aantal preview pagina’s die je alvast kunt bekijken, inclusief de inhoudsopgave. 

Bestel nu jouw eigen exemplaar

Profiteer ook van onze unieke zomeraanbieding en ontvang 40% korting op het handboek Ondernemersteams. Je betaalt nu tijdelijk slechts €9,66 (inclusief bezorging). Op = op!

Stuur ons per e-mail of via ons contactformulier je (bedrijfs)naam en adresgegevens en het aantal handboeken dat je wilt bestellen, dan ontvang je van ons een factuur. Na ontvangst van je betaling sturen wij jouw bestelling toe.

Delen

Reacties (0)

Log in om een reactie te plaatsen

Handboek Ondernemersteam zomerkorting