TeamVenture Live: samen in bedrijf

  • Matchmaking
  • 1 oktober 2014
  • ECE Campus, Rotterdam
  • gratis
Aankondiging TeamVenture Live - Samen in Bedrijf - 1 oktober 2014

Deelnemers (5)

Bekijk alle deelnemers Deelnemen aan dit evenement

Tijd

1 oktober 13:00 - 18:30

Ticket

gratis

Organisatie

TeamVenture

Locatie evenement

Rotterdam Science Tower / ECE Campus
Marconistraat 16
3029 AK Rotterdam Plan uw route

Het geheim van een succesvolle onderneming zit in een ijzersterk ondernemersteam. Ben jij op zoek naar een zakenpartner met de juiste competenties, dezelfde visie en ambities en waar het ook nog eens mee klikt, kom dan naar TeamVenture Live. Laat je inspireren, verbinden en ondersteunen.

Wij zien graag dat kansrijke ideeën en bedrijven hun volle potentie weten te bereiken. Daarom helpen TeamVenture & partners bij het vinden van potentiële zakenpartners om samen een nieuw bedrijf op te starten of een bestaand bedrijf op te schalen. Centraal staan de complementariteit van de ondernemers, de onderlinge klik en het delen van eigenaarschap. Dit zijn de ingrediënten voor een succesvolle samenwerking.

Matchmaking

TeamVenture Live is een zakelijk netwerkevenement met een grote kans op een match. Je treft ambitieuze ondernemers (in-spé) met een ruime diversiteit aan ervaring, ideeën en vaardigheden die allen op zoek zijn naar een zakenpartner. De een zoekt een zakenpartner ter versterking van zijn bedrijf, de ander zoekt juist aansluiting. Ons online matchmakingsysteem helpt je vooraf snel en eenvoudig interessante kandidaten te identificeren; je kunt vooraf profielen van deelnemers bekijken en afspraken inplannen voor tijdens TeamVenture Live. Maar ook blijkt een match te zitten in een verrassende ontmoeting. Dat kan tijdens het matchmakingcarrousel. Ralph van Hessen, de grootste netwerker van Nederland, zet ook zijn uitgebreide persoonlijke netwerk in om live op podium potentiële zakenpartners met elkaar te matchen. Hij legt live telefonisch contact en zorgt voor een warme introductie. Tevens is ieder contact op dit event een uitbreiding van je netwerk, waardoor je gegarandeerd een stap verder komt.

Deelnemen

We heten welkom: ambitieuze ondernemers, business developers, ontwikkelaars, ontwerpers, ingenieurs, marketeers, uitvinders en ieder ander die een zakenpartner zoekt, ongeacht sector of bedrijfsfase. Om deel te nemen kun je jezelf aanmelden en een profiel opstellen. In je profiel geef je aan wie je bent, wat je zoek, en –indien van toepassing- informatie over je bedrijf of startup. In het registratieproces kun je zo kort of uitgebreid zijn als je wilt.

De kosten voor deelname zijn gedekt door onze eventpartners. Deelname is dus gratis. Aanmelden is wel verplicht.

Programma

13.00u  

Inloop en aanmelding

13.30u

Opening door dagvoorzitter Ralph van Hessen (korte video)

13.35u 

Welkomstwoord Martin Luxemburg, manager ECE

 

Pascal Ontijd, medeoprichter van Snappcar

 

Michel Visser, medeoprichter van Konnektid (korte video

 

Robin Slakhorst, medeoprichter van Symbid

14.30u

Pauze

15.00u

Live matchmaking door Ralph van Hessen

 

Tips voor 'ondernemersdaten' door Bram van Beek

 

Matchmakingcarrousel

17.00u

Arko van Brakel, serie-ondernemer (korte video)

 

Evaluatie en sluiting

17.30u

Supportmarkt & borrel

18.30u

Afronding 

 

Event Partners 

TeamVenture Live wordt op 1 oktober georganiseerd in samenwerking met Gemeente Rotterdam, Erasmus Centre for Entrepreneurship en Kamer van Koophandel en wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Economische zaken. De organisatie is in handen van TeamVenture, Winkelman Van Hessen en MCPR.

 

Deelnemen aan dit evenement
Delen

Reacties (0)

Log in om een reactie te plaatsen