15KM - Amsterdam-Zuidoost

Aanbod Kantoor/bedrijfsruimteKapitaal
MentoringNetwerk
    Bedrijfsfase
  • Idee
  • Businessplan
  • Concept/prototype
  • Testfase
  • Marktintroductie
  • Opschaling
Branches Agrarisch & MilieuArchitectuur & Ingenieurs
AutomotiveBouw
Cultuur & RecreatieElektronische & mobiele commercie
Financiële & Juridische dienstenHandel (groot/detail)
HorecaICT & Telecom
Industrie & ProductieIndustrieel ontwerp & Vormgeving
Machines & ApparatenMedia & Journalistiek
OnderwijsTechniek & Installatie
Voeding & BewegingWater & Energie
Zakelijke diensten (overige)Zorg & Life sciences
Geografisch gebied
Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland

15KM helpt nieuwe ondernemers(teams) hun droom te verwezenlijken. Samen met de ondernemer of het ondernemersteam werkt 15KM een innovatief business idee uit tot een groeibedrijf. Dat doen ze met een team van bevlogen en ervaren ondernemers, adviseurs en partners uit diverse disciplines en sectoren. 

15KM biedt alle vereiste support

15KM vult je aan met de ontbrekende kennis, ervaring, creativiteit en vaardigheden. Denk aan toegang tot kapitaal, netwerken, sparring en training, werkruimte en aan ondersteuning door specialisten (ondernemers) op het gebied van business en product development, financiën, juridische zaken, marketing-communicatie, sales, vormgeving, design, online, marktonderzoek, coaching en HR, bedrijfshuisvesting, enz. Samen vormen jullie een sterk team.

Vroeg de eindgebruiker betrekken

15KM gelooft in het zo vroeg mogelijk betrekken van de eindgebruiker, om te kijken of iets ook in de praktijk werkt en niet alleen maar op papier. En iets werkend krijgen doe je met de juiste mensen en de juiste ervaring. Dat is precies waar 15KM goed in is.