Crosspring - Zoetermeer

Aanbod Kantoor/bedrijfsruimteKapitaal
MentoringNetwerk
    Bedrijfsfase
  • Idee
  • Businessplan
  • Concept/prototype
  • Testfase
  • Marktintroductie
  • Opschaling
Branches Elektronische & mobiele commercieGaming
ICT & Telecom
Geografisch gebied
Noord-Brabant Noord-Holland Utrecht Zuid-Holland

Crosspring is er voor IT startup teams met de ambitie om een prachtig bedrijf neer te zetten. Crosspring is een incubator en seed investeerder die zich richt op concepten op het gebied van internet, mobile applicaties, software en games.

Incubator

Het Lab is een inspirerende plek met gelijkgestemden die de ambitie hebben om een succesvolle onderneming te starten en/of uit willen bouwen op het gebied van internet, mobile applicaties, software en games. Door kennis en ervaring van Crosspring en hun partners op het gebied startups hebben zij een programma ontwikkeld van 18 maanden waardoor je proces van opstarten een boost krijgt. Onderdeel van het programma zijn hun netwerk, standaard documenten, coaches, investeerders, onderzoekers en nog veel meer.

Investeerder

Crosspring investeert seed capital in ICT startups. Zij weten dat in de startfase van je bedrijf het geld sneller wordt uitgegeven dan dat het wordt verdiend. Crosspring ondersteunt teams met potentie. Belangrijke criteria om in aanmerking te komen van een seed investering: kwaliteit van het team, conceptueel denken en ondernemers drive zijn.

De toegevoegde waarde van Crossping zit in kennis, netwerk, tijd en geld. Hun visie is dat in een vroeg stadium van conceptontwikkeling de markt betrokken moet worden bij het vormgeven van het concept.