UOA Ondernemers Academie - Utrecht

Aanbod MentoringTrainingen
    Bedrijfsfase
  • Idee
  • Businessplan
  • Concept/prototype
  • Testfase
  • Marktintroductie
  • Opschaling
Branches Onderzoek & AdviesZakelijke diensten (overige)
Geografisch gebied
Utrecht

De UOA Ondernemers Academie richt zich op het bevorderen van succesvol ondernemerschap. Dit doet zij door het stimuleren van startend ondernemerschap en het ondersteunen van bestaand ondernemerschap. Het adagium van UOA is dat succesvoll(er) ondernemen te leren is. Zij helpen ondernemers hierbij door hun ondernernemersvaardigheden te ontwikkelen en daarmee de bedrijfspositie van (jonge) bedrijven te helpen versterken. Ideaal als je als ondernemersteam nog niet de optimale ondernemersvaardigheden bezit. 

Courses en masterclasses

Startende ondernemers (tot 3 jaar) in Utrecht en Amersfoort kunnen zich aanmelden voor de UOA Business Course. Voor ervaren ondernemers met 5 tot 15 fte met ambitie om te groeien en te ontwikkelen is er een speciale masterclass. De course en masterclass bestaat uit:

- Praktijkgerichte, interactieve workshops door ondernemers

- Persoonlijke coaching door een zeer ervaren ondernemers

- Werkplaatsbijeenkomst met erkende bedrijfsadviseurs

- Netwerkbijeenkomsten 

 

Participanten en vrijwillige ondernemers

De Utrechtse Ondernemers Academie is een stichting. Dit betekent dat het werk van de UOA financieel mogelijk wordt gemaakt door participanten en uitvoerend door vrijwillige trainers en coaches. Naast een financiële bijdrage, leveren diverse participanten ook trainers voor workshops. Zo dragen ook de participanten bij aan ondernemerschapskennis en succesvol ondernemerschap.