De beste online websites voor bedrijven

Als ondernemer begin je vaak zonder compleet te weten wat je doet. Want waarschijnlijk heb je je bedrijfje gestart uit een passie of interesse of een gat in de markt. Het kan dus best wel een beetje nattevingerwerk zijn wat je doet. Gelukkig zijn er ook tal van websites waar je heel handig dingen kunt bestellen, huren of kopen. Websites die jij als ondernemer wel kunt gebruiken in het begin van je ondernemer-leven. Speciaal voor jullie net beginnende ondernemers heb ik een blog geschreven over welke websites onmisbaar zijn in je leven en waarom! Lees hieronder meer :). 

Groothandel websites 

Allereerst zul je soms bepaalde producten nodig hebben voor je webshop/winkel, je restaurant, je hotel of wat voor bedrijf dan ook! Deze producten kun je natuurlijk gewoon in de winkel kopen als je wil. Het voordeel daarvan is dat je de producten even kunt zien in persoon. Maar vaak is dit niet het voordeligst en kan je je producten (of wat je dan ook nodig hebt) beter kopen op een groothandel website. Deze websites kopen groot in (vandaar de naam groothandel natuurlijk) waardoor de prijzen veel lager liggen dan in een fysieke winkel. Ook hoeven deze websites natuurlijk geen huur van het pand, winkelmedewerkers en gas/water/licht te betalen om hun shop draaiende te houden. Kijk dus even goed hoeveel het scheelt want dit kan nog wel eens je redding zijn bij het niet overschrijden van je budget/investering!

TrucksNL 

Een tweede website die heel handig is, is TrucksNL. Deze website verkoopt voertuigen die je wel eens nodig zou kunnen hebben voor je onderneming. Zij verkopen namelijk onder andere grote auto’s/busjes en bedrijfswagens zoals een kleine vrachtwagen. Zo’n voertuig kopen is natuurlijk op de lange termijn veel goedkoper dan elke keer een huren (wat meestal inclusief chauffeur moet). Mocht je dus op het punt zijn dat je een voertuig wil kopen voor je bedrijf, dan is dit de website waar je moet zijn. Er staat namelijk heel duidelijk wat voor voertuig je koopt, uit welk jaar deze komt, waar je hem moet ophalen/waar deze geparkeerd staat, de prijs en nog veel meer info. Een hele handige website dus! 

Co-working spaces 

Tot slot zal je in het begin van je bedrijf waarschijnlijk nog geen kantoortje hebben waar je kunt werken. En misschien is dat ook wel helemaal niet nodig! Als je namelijk een restaurant hebt dan is het bedrijf natuurlijk het restaurant en zul je alleen voor kleine taken zoals administratie en inkoop een werkplek nodig hebben. Heel erg zonde om dan een grote kantoorruimte te gaan huren dus. Gelukkig heb je ook co-working spaces. Deze ruimten zijn speciaal ingericht voor ondernemers en zelfstandigen en je kan dan een plekje huren in een bestaand kantoor. Vaak is er ook al een koffiezetapparaat aanwezig en hebben deze plekken goed internet. En soms nog wel meer faciliteiten!

Related

Laatste blogs

Categorie├źn