Een weekendje weg en terugkomen met iets groots

Mijn moeder en ik zijn gezellig een weekendje op stap in Nijmegen. Even een weekendje ertussenuit. Klinkt heerlijk! En dat was het ook zeker. Mijn moeder en ik hebben echt genoten van de lekkerste wijnen en heerlijke gerechten. Even een weekend weg is echt goed om te relativeren. Het over dingen te hebben met je eigen moeder voor eventuele toekomstplannen. Laten we eerlijk zijn, vriendinnen zijn handig, maar 9 van de 10 keer ga je altijd naar je moeder toe voor dit soort dingen.

Roadtrip

In het begin was het nog even discussiëren wie er deze maand een weekend weg zou gaan met mijn moeder. Ik woon samen met drie zusjes in hetzelfde huis en af en toe is het wel fijn om even weg te zijn van al die vrouwelijke hectiek. Het was nog spannend wie er dit weekend mee zou gaan, maar gelukkig verdiende ik deze trip. Ik ga namelijk binnenkort afstuderen en ik heb al een huisje op het oog. Samen met mijn vriend wil ik gaan samenwonen en mijn eigen leven beginnen. Ik heb dus veel aan mijn hoofd. Door even op stap te gaan met mijn moeder, kan ik rustig ontsnappen van alle stres dat zich afspeelt thuis. We nemen lekker de cabrio mee, want het is goed weer. En we waren weg.

Nijmegen

Aangekomen in de mooiste stad van Nederland, vind ik zelf, gingen wij direct ons weekend koffertje uitpakken, want er stond al wat leuks op de planning. We zouden heerlijk gaan wijnproeven in het hotel. Wij trokken onze nette kleren aan en liepen naar beneden. Daar stond Luc op ons te wachten, een wijnexpert uit Frankrijk. Ik kan met 100% zekerheid zeggen, dat ik nog nooit zo’n lekkere wijn heb gedronken.

Te snel van stapel

Terwijl mijn moeder en ik heerlijk in bed lagen bij te komen van onze wijnproeverij en heerlijk diner, zat ik veel na te denken. Ik heb al een bod gedaan op het huis en wellicht wordt het geaccepteerd. Misschien is het gek, maar ik heb al een aantal meubels besteld. Ik heb een leuke tuinset gezien bij Tuinmeubelland.nl en prachtige vazen bij een vintique winkel. Ik kon het niet laten. Ik heb ze onmiddellijk besteld. Mijn moeder vond het wat vroeg, maar dit weekend heeft mij laten inzien dat als je ergens heel erg zeker van bent, je er altijd volledig voor moet gaan. Voor mij voelde dit als de juiste keuze.

Verder hebben mijn moeder en ik het nog erg gezellig gehad en even lekker kunnen bijkletsen. De route naar huis is ondertussen alweer begonnen. De volgende keer is mijn zusje Lia aan de beurt.

Related

Laatste blogs

Categorie├źn