Hoe kun je gefocust werken terwijl je bereikbaar blijft voor klanten?

Door de komst van de verschillende soorten sociale media en afleidingen op het internet zijn mensen continu met anderen in contact. Het internet zorgt ervoor dat het menselijke brein op een andere manier verbindingen maakt en in een aantal gevallen sneller afgeleid raakt. Helaas hebben veel ondernemer hier last van en hebben ze moeite met uitvoeren van werk in hun echte productieve uren. Wanneer je een ondernemer bent, is het eens goed om een week lang jouw werkzaamheden op te schrijven. Hierdoor krijg je een goed beeld hoeveel tijd je nou eigenlijk echt kwijt bent aan taken die iemand anders ook uit zou kunnen voeren zodat jij je kunt focussen op jouw core business.

 

Taken die iemand anders uit kan voeren

Er zijn een aantal taken die iedere ondernemer eigenlijk wel uit zou kunnen besteden aan een externe partij. Eén van deze taken is het opnemen van de telefoon. Veel ondernemers willen continu bereikbaar zijn voor hun klanten, maar is dit eigenlijk wel goed voor de productiviteit? Volgens een aantal wetenschappers is het continu bereikbaar zijn niet goed voor de productiviteit. Zeker niet wanneer je graag gefocust aan het werk wilt zijn. Op dit moment is jouw eigen tijd en focus erg schaars. Iedereen wil een klein beetje van jouw tijd en focus, terwijl je er in veel gevallen niets voor terug krijgt. Als je dit gevoel herkent is het verstandig om eens te kijken naar de mogelijkheden van een telefoon antwoord service

 

Succesvolle ondernemers kiezen voor een telefoonservice

Sinds een aantal jaar kiezen steeds meer succesvolle ondernemers voor een telefoonservice. Veel succesvolle ondernemers hebben een aantal dingen gemeen. Eén van deze dingen is focussen op hun doel met zo min mogelijk afleiding. Volgens een aantal van hen zijn de dagelijkse telefoontjes een grote stoorzender. Het is dan ook verstandig om eens te kijken naar de mogelijkheid om dit uit te besteden aan een externe partij. Mocht je als ondernemer minder grote ambities hebben, dan zorgt deze service ervoor dat je veel meer tijd overhoudt voor je gezin en voor leuke activiteiten. 

 

Hoe groot moet het bedrijf zijn voor een telefoonservice?

Eigenlijk kan iedere organisatie gebruik maken van een telefoonservice. Zo is het mogelijk om een telefoonservice zzp in te schakelen. Echter, als je daarentegen een groter bedrijf hebt, dan kun je er ook voor kiezen om een telefoonservice op maat aan te laten meten. 

 

 

 

Related

Laatste blogs

Categorieën