Hoe Kan Ik Mijn Profielgegevens Afschermen?

  • Jouw account

Welke uitgebreide profielgegevens ga je direct delen met geregistreerde ondernemers en welke houd je verborgen totdat je toestemming tot inzage geeft?

Het kan zijn dat je bepaalde profielgegevens liever pas deelt met potentiële zakenpartners nadat jullie een eerste keer contact hebben gehad en dit eerste contact is bevallen. Denk aan een video of PowerPoint presentatie met een toelichting van je businessconcept of een gedetailleerde overzicht van je werk-/ondernemerservaring en opleidingen. Of misschien vind je het geen prettige gedachte dat ieder TeamVenture lid kan zien waar jij precies op zoek naar bent en wil je deze gegevens uitsluitend tonen aan personen die interesse tonen.

Ongeacht de reden die je hebt, wij hebben het mogelijk voor je gemaakt om delen van je profiel voor andere TeamVenture-leden af te schermen tot het moment dat je een contactverzoek krijgt en je besluit om deze gegevens wel of niet te delen.

Toegang verlenen tot je afgeschermde profielgegevens

Via je accountsinstellingen kun je aangeven welke profielonderdelen direct getoond mogen worden aan andere TeamVenture leden en welke aanvankelijk afgeschermd dienen te blijven (zie onderstaand voorbeeld).

Screenshot Van Profielstatus Met Optie Verberging Van Aanvullende Gegevens

Afgeschermde gegevens worden pas getoond nadat jij iemand expliciet toestemming geeft tot inzage in je volledige profiel. Deze toestemming verleen je (of niet) na het ontvangen van een contactverzoek. 

Screenshot Van Afgeschermde Profielsectie

Voordat je toestemming verleent kun je uiteraard eerst het profiel van de ander bekijken om te beoordelen of degene voldoende interessant is om inzage in jouw volledige profiel te geven.

Screenshot Contactverzoek Via Team Venture

Onder de kop “Connecties” in je dashboard tref je een overzicht van personen die je toestemming hebt gegeven tot je afgeschermde profielgegevens. Heb je geen profielonderdelen afgeschermd dan is en blijft je connectielijst leeg.

Screenshot Gelegde Connecties Via Team Venture

Uitslag ondernemerstest verbergen

Heb je onze ondernemerstest ingevuld maar wil je –om welke reden dan ook- de uitslag niet aan andere leden tonen, dan kun je ervoor kiezen om ook deze uitslag af te schermen via de accountinstellingen. Deze uitslag blijft dan ook afgeschermd voor leden die je inzage geeft in eventuele andere afgeschermde profielgegevens.

Screenshot Accountinstellingen - Verbergen Uitslag Ondernemerstest

Het verbergen van je testuitslag heeft als gevolg dat je niet langer via onze matchradar kunt zien op welke wijze jullie elkaar complementeren. Wil je dit wel, dan dien je jouw uitslag eerst opnieuw te activeren (door het vinkje weer aan te klikken). Uiteraard dient de andere persoon ook de ondernemerstest te hebben voltooid. 

 

N.b. Bedenk wel dat hoe meer informatie je verbergt, hoe kleiner de aantrekkingskracht van je profiel wordt en hoe kleiner de kans dat anderen je benaderen om de mogelijkheden tot een partnerschap te verkennen.

Delen