Hoe Openbaar Zijn Mijn Profielgegevens bij TeamVenture?

  • Jouw account

Enkel de gegevens van je openbare profiel zijn vrij toegankelijk en deels vindbaar via zoekmachines. We leggen hieronder uit welke gegevens dat precies zijn. Geregistreerde leden kunnen je in principe een groot deel van je overige profielgegevens bekijken. Je kunt er ook voor kiezen om volledig zelf te bepalen welke gegevens andere leden direct kunnen inzien. Je e-mailadres delen we met niemand.

Jouw openbare profiel op TeamVenture

Je openbare profiel is vindbaar voor iedereen die onze site bezoekt. J De informatie in je openbare profiel is zeer beperkt. Het geeft in hoofdlijnen aan wat je zoekt en te bieden hebt en fungeert als een ‘sneak preview’. Deze 'sneak preview' helpt om de aandacht en interesse te wekken van potentiële zakenpartners.

Om je partneroproep zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen bij potentiële zakenpartners is je koptitel, de tekst bovenaan je openbare profiel, eveneens vindbaar via zoekmachines. (Zorg er dus voor dat deze tekst voldoende wervend is en de juiste kernwoorden bevat.)

Hieronder tref je een voorbeeld van een openbaar profiel. Zoals je ziet staan hierin o.a. je Voornaam, Plaatsnaam en Profielfoto. In plaats van je profielfoto kun je ook kiezen voor een standaardafbeelding. 

Voorbeeld van een openbaar profiel bij TeamVenture:

Screenshot Openbare Profiel

Volledige controle over welke profielgegevens je deelt

Om serieus interesse te wekken van de gezochte zakenpartner deel je natuurlijk aan de andere geregistreerde ondernemers meer informatie dan hierboven staat weergegeven. De profielgegevens die niet in je openbare profiel staan zijn afgeschermd voor de buitenwereld en uitsluitend te bekijken door geregistreerde ondernemers. 

Je behoudt (vrijwel) volledige controle over welke profielgegevens je deelt met geregisteerde ondernemers. Allereerst bepaal je zelf wat je in je profiel allemaal vermeld. Daarnaast kun je nog hele profielsecties afschermen voor andere TeamVenture leden totdat je iemand expliciet toestemming geeft tot volledige inzage, bijvoorbeeld om een video of presentatie van je bedrijf of bedrijfsidee te laten zien.

Bedenk wel dat hoe minder informatie je bij voorbaat toont, hoe minder goed anderen kunnen beoordelen of je interessant bent om mee te partneren en hoe kleiner de kans dat je respons ontvangt. Over het algemeen geldt dat hoe informatiever en openlijker je bent, hoe kansrijker je wordt.

 

Aanverwante artikelen:

Je TeamVenture Profiel Anonimiseren: Waarom en Hoe?

Hoe Kan Ik Mijn Profielgegevens Afschermen?

 

Delen