Profiel Tijdelijk Deactiveren of Definitief Verwijderen

  • Jouw account

Via je accountinstellingen kun je jouw profiel tijdelijk op non-actief zetten, bijvoorbeeld omdat je de zoektocht naar een zakenpartner tijdelijk wilt opschorten.

Door je profiel te deactiveren, of anders gezegd te pauzeren, blijft je profiel wel bewaard maar wordt deze niet langer gebruikt voor het generen van matchvoorstellen. Je bent op dat moment ook niet langer zichtbaar of vindbaar op onze site. Je hebt dan echter zelf ook geen toegang meer tot andere profielen en je ontvangt geen matchvoorstellen meer. 

 

Hoe pauzeer je jouw TeamVenture-account?

Om je account te deactiveren ga je naar je profielstatus in je accountinstellingen en vink je daar de optie “niet actief” aan. Je kunt je profiel opnieuw activeren door dit vinkje weer uit te zetten. Let wel, TeamVenture behoud het recht om accounts die langer dan 6 maanden op non-actief staan te verwijderen. 

Hoe verwijder je definitief jouw TeamVenture-account?

Je kunt je account uiteraard ook definitief beëindigen en al jouw profielgegevens door TeamVenture laten verwijderen. Dien je verwijderverzoek in via ons contactformulier en vermeld daarin je volledige naam en het e-mailadres waarmee je staat ingeschreven bij TeamVenture. Wij stellen het ook zeer op prijs dat je aangeeft waarom je jouw account wilt opzeggen.

Delen

Reacties (0)

Log in om een reactie te plaatsen