Promoten van je Openbare Profiel

  • Jouw account

Je openbare TeamVenture-profiel is een gestroomlijnde versie van je profiel. Hiermee geef je op hoofdlijnen aan wat je ongeveer zoekt en te bieden hebt. Dit openbare profiel wordt weergegeven in de resultaten van zoekmachines en is ook zichtbaar voor mensen die nog geen lid van TeamVenture zijn. Op deze wijze trekt je de aandacht van potentiële zakenpartners die nog geen TeamVenture account hebben. Je kunt jouw TeamVenture-profiel op de volgende manieren promoten. Zorg er wel voor dat je bent ingelogd.

1. Deel je profiel via sociale media

Ga naar het onderdeel “Jouw profiel” op je dashboard. Rechtsboven tref je vervolgens sociale media buttons (voor LinkedIn en Twitter) en een print button. Als je jouw profiel via deze sociale media buttons deelt wordt naast een link naar je profiel automatisch ook je oproeptitel in het bericht opgenomen. Je kunt deze tekst hier uiteraard ook nog aanpassen. Met de print button kun je een printvriendelijk document maken van je TeamVenture profiel.

2. Voeg een profielbadge toe aan je eigen online cv, blog of website

Kies rechtsboven het menu-item “sociale media”. Kopieer en plak vervolgens de code. Je profielbadge bevat tevens een koppeling naar jouw openbare profiel.

Voorbeeld van een profielbadge

Screenshot Profielbadge

3. Maak een e-mailhandtekening

Ga naar het onderdeel “Jouw profiel” op je dashboard. Kopieer vervolgens de URL en plak deze in je emailhandtekening.

 

Een openbare profiel ziet er als volgt uit:

Screenshot Openbare Profiel

Lees ook: Openbare en afgeschermde profielgegevens

 

Delen

Reacties (0)

Log in om een reactie te plaatsen