Kerstchocolade tegen de lockdown

Kerstchocolade tegen de lockdown

Deze kerst zal anders lopen dan voorgaande kerstvieringen. De verwachting is namelijk dat wij zeker tot midden december nog in een gedeeltelijke lockdown blijven. Pas vanaf dit moment kunnen misschien de maatregelen wat omlaag worden geschroefd. Het is dus heel waarschijnlijk dat wij de kerst alleen maar met ons gezin kunnen vieren, zonder extra familie. Zelf word ik hier best verdrietig van want het betekent dat ik geen groot kerstdiner kan organiseren. De enige traditie die ik dit jaar wel in stand kan houden is de traditie van cadeaus onder de kerstboom. Omdat ik een kerst-fanaat ben, ben ik allang begonnen met het samenstellen van mijn cadeaulijst. Dit jaar heb ik besloten om de boom extra te versieren met kerstchocolade. Dus ik mag lekker veel kerst chocolade bestellen dit jaar.

Op zijn minst kan ik nog kerst chocolade bestellen

Eigenlijk elkaar jaar hang ik kerstchocolade aan mijn boom. Dit zijn vaak rood of groen gespikkelde kransjes die niemand ooit op durft te eten. Zeker vroeger niet toen onze kat nog wel eens tegen de boom aan plaste. Mijn punt is dat ik vroeger altijd vrij goedkope kerstchocolade in de boom hing omdat het toch meer voor de versiering was. Dit jaar ga ik het anders doen. Dit jaar wil ik kerst chocolade bestellen van een hoge kwaliteit die ook daadwerkelijk gegeten worden. Eigenlijk een soort van schoen zetten tijden Sinterklaas. Tijdens de kerst dit jaar wil ik dat als mijn kinderen in de ochtend naar beneden komen dat er opeens nieuwe kerstchocolade in de boom hangt. Dat betekent wel dat ik echt lekkere kerstchocolade online moet gaan bestellen. Vaak het gene wat ik in de winkels vind is van slechte kwaliteit

Heerlijke kerstkransjes van echte chocola

Kerst chocolade bestellen is de laatste tijd best makkelijk, er zijn genoeg makers en leveranciers die ervoor zorgen dat jouw chocola op tijd, ongebroken en niet gesmolten bij je huis aankomt. Kerst chocolade bestellen ga ik denk ik proberen lokaal te bestellen om in deze onzekere tijd te proberen lokale bedrijven overeind te houden. Grote merken en supermarktketens blijven toch wel bestaan maar ik wil graag ook de kleine ondernemers helpen. Een kleine eenmanszaak bij mij in de buurt maakt kerstchocolade dus waarschijnlijk zal ik bij hem mijn bestellingen doorgeven. Hopelijk leveren ze ook, anders moet ik alsnog de deur uit. Kerst chocolade bestellen kan in ieder geval wel bij hem al vanaf volgende week en aangezien dit wel de lekkerste chocola is die je in je boom kan hangen ga ik alvast, online, in de rij staan. Hopelijk dat deze chocola mijn kerst nog kan redden.

 

Related

Laatste blogs

Categorieën