Lampen voor in je woning

Ben je van plan om te gaan verhuizen of heb je een verbouwing in zicht? Dan is het erg belangrijk dat je rekening houdt met een aantal factoren in huis. Licht is natuurlijk iets wat niet kan ontbreken in je huis. Licht heb je in allerlei verschillende maten en kleuren. Voor elke kamer is een ander soort licht geschikt. Verlichting is de afgelopen jaren aan verandering onderhevig geweest. De klassieke “peertjes” zijn in eerste instantie vervangen door spaarlampen en inmiddels ingehaald door de Ledverlichting. Ledverlichting is de verlichting van de toekomst. Een ledlamp is 85 procent zuiniger dan een gloeilamp en verdient zich snel terug. Je kunt dus flink energie besparen door ledlampen aan te schaffen. Verder is ledverlichting veel minder belastend voor het milieu.

Verlichting voor je woonkamer

Het grootste gedeelte van je huis is natuurlijk je woonkamer. Hier zal je de meeste van je tijd doorbrengen. In de woonkamer kan je lekker op de bank liggen en tv kijken en sommige mensen hebben ook hun eettafel in de woonkamer staan. Kortom het is erg belangrijk dat er mooie en goede verlichting is in de woonkamer. Je kunt voor een grote lamp aan het plafond gaan die veel licht geeft in de woonkamer maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal kleinere lampen neer te zetten, dit geeft een erg knus gevoel. Voor de woonkamer is het ook erg mooi om met wat warmer licht te werken omdat dat een leuke sfeer geeft. Je zou ook een tafellamp op batterijen in je woonkamer kunnen plaatsen. Vooral handig op plaatsen waar je niet direct een stopcontact in de buurt hebt. Je kunt deze lampen met een usb kabel opladen.

Verlichting in je badkamer

Bij de badkamer is het weer een heel ander verhaal natuurlijk. Het badkamer licht moet zoveel mogelijk op daglicht lijken omdat je hier vaak met je uiterlijk bezig bent. De meeste vrouwen maken zich bijvoorbeeld op in de badkamer of stylen er hun haar. Het is dan van belang dat ze hier goed licht voor hebben en dat het lijkt op echt daglicht. In de badkamer kun je dus het beste kiezen voor iets warmere verlichting aan het plafond en dan nog een kleinere lamp bij of boven de spiegel. Ook in de badkamer is Ledverlichting een perfecte oplossing.  Een prima online winkel waar je mooie ledlampen kan kopen is ledverlichting specialist Bes Led uit Ridderkerk. Dit bedrijf verkoopt een ruim assortiment ledverlichting. Neem eens een kijkje op www.besled.nl.

Related

Laatste blogs

Categorieën