Nieuws

Afbeelding van Handboek Ondernemersteams met actieprijs

Zomeraanbieding handboek Ondernemersteams

07 juli 2017 in TeamVenture

Wil jij net als vele andere ondernemers profiteren van een uniek handboek met praktische tips voor het vormen van een sterk en duurzaam ondernemersteam? Dit is je kans, want wij ruimen op! Je betaalt nu slechts €9,95 voor het bijna 50-pagina tellende glossy handboek Ondernemersteams, incl. verzending. Bekijk de preview pagina’s en bestel direct. Op = Op!

Lees meer

Ondernemersteams In Opmars In De Sprout 25-onder-de-25?

08 juni 2017 in Ondernemersteams

Sprout organiseerde dit jaar voor de elfde keer de 25-onder-de-25; een lijst met de meest veelbelovende ondernemers onder de 25 jaar. TeamVenture dook in de geschiedenis van deze prijs om te zien hoe goed ondernemersteams het doen bij Sprout ten opzichte van solo-ondernemers. We kwamen uit op een paar opmerkelijke feiten.

Lees meer
Afbeelding Onderzoek naar Sprout 25-onder-de-25 van 2007 t/m 2017
Afbeelding van gemaskerde man achter laptop

Nepprofiel Direct Ontmaskert bij TeamVenture

21 april 2017 in TeamVenture

Bij TeamVenture houden we niet van nepprofielen. Wij nemen de kwaliteit van ons ledenbestand zeer serieus. Daarom controleren wij iedere aanmelding en nemen we altijd persoonlijk contact op als we onregelmatigheden tegenkomen. Wij hebben veel ervaring in het spotten en ontmaskeren van nepprofielen. Deze recente dubieuze aanmelding was overduidelijk een geval van een nepprofiel.

Lees meer

Computable Zoekt Tech Start-up van het Jaar

05 april 2017 in Competities

Wie gun jij de titel van succesvolste tech start-up in de Nederlandse ict-markt van het afgelopen jaar? Draag jouw favoriete tech start-up uiterlijk 20 april voor voor de 12e editie van de Computable Awards. De prijsuitreiking vindt plaats op 31 oktober in het Beatrixgebouw in Utrecht.

Lees meer
Afbeelding Trofee met Ster voor Tech Start-up van het Jaar
Startup Weekend Logo + Slogan

Startup Weekend Amsterdam 2017

03 april 2017 in Ondernemerschap

In één weekend een multidisciplinair ondernemersteam vormen én een minimal viable product realiseren? Dat kan van 12-14 mei tijdens Startup Weekend Amsterdam. Een team van ervaren ondernemers en start-up experts staan deelnemers terzijde met raad en inspiratie. De start-up accelerator Rockstart is opnieuw gastheer.

Lees meer
Toon meer