Deze ondernemers zoeken een zakenpartner

  • 31 maart 2015
  • Ondernemersteams

Heb je nog geen TeamVenture account maar ben je wel benieuwd wie er zoal op zoek is naar welke zakenpartners? Op onze site geven de openbare profielen je een eerste indruk. In dit nieuwsbericht zetten we drie recente partneroproepen uitgebreider in het spotlicht. Heb jij interesse om te partneren? Of ken je iemand die geschikt zou zijn? Deze TeamVenture leden horen het graag.

"Partner worden in de beste online restaurantgids van Nederland en de strijd aan gaan met Iens en Couverts?”

Deze jonge en creatieve pionier heeft al drie ondernemingen gehad, waarvan twee zeer succesvol. Alle drie zijn inmiddels verkocht. Daarna is hij met een bevriende zakenpartner begonnen aan een volgend avontuur. Na een gedegen voorbereiding zijn ze aan de slag gegaan met de uitvoering van een online restaurantgids met een nieuwe insteek. Het online platform is nu gereed en staat in de startblokken. Een externe partij die de verkoop en marketing zou verzorgen bij marktintroductie moest door omstandigheden op het laatste moment afhaken. Dit biedt toetredingskansen voor een ondernemer in hart en nieren met affiniteit voor het idee. Interesse?

 

"Enthousiaste, inspirerende ondernemer zoekt daadkrachtige compagnon(s)"

Ben jij op zoek naar een andersdenkende strateeg en succesvolle verkoper met ondernemerservaring? Deze ondernemer had eens drie jaar een online veilinghuis met zo’n 20 man personeel. Sindsdien is hij parttime ondernemer in de kunsthandel en adviseert hij ondernemers als business consultant in loondienst. Hij wil in 2015 weer voltijd gaan ondernemen, maar dit keer mét een zakenpartner omwille van het plezier van samen ondernemen. Hij stapt graag in als partner in een vroeg stadium van een nieuw bedrijf. Interesse?

 

"Wie waagt met ons een stap naar top 5 positie in aantrekkelijke nichemarkt van uitzend- en detacheringsbranche?"

Deze ondernemer heeft al ruim 10 jaar een bedrijf in de uitzend- en detacheringsbranche en heeft een aantal medewerkers in dienst. Hij voelt zich als een vis in het water in de rol van business developer. Hij ziet, creëert en pakt dan ook graag nieuwe kansen. Voor de introductie van een nieuwe dienst (spin-off), met reeds aangesloten klanten, zoekt hij een commercieel krachtige zakenpartner. De gezochte zakenpartner is tevens een sociaal bewogen ondernemer met hart voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De ambitie is duidelijk: samen een top 5 positie bereiken. Interesse?

Delen

Reacties (0)

Log in om een reactie te plaatsen

Stempel  "Zakenpartner gezocht"