Drie nieuwe partneroproepen uitgelicht

  • 17 september 2015
  • Ondernemersteams

We zetten weer enkele nieuwe partneroproepen in het spotlicht. Dit keer een online marktplaats voor restgrondstoffen, een reisbureau met flair en een ervaren commerciële manager met investeringsbereidheid. Zij zoeken webdevelopers, business developers, marketeers en b2b bedrijven om mee te partneren. Interessant voor jou?

“Prijswinnend concept zoekt webdeveloper voor co-creatie handelsplatform voor herbruikbare grondstoffen”

Het is een onvermijdelijke verandering, de omslag naar een slimmere manier van grondstoffengebruik. Geen vernietiging van waardevolle grondstoffen, maar slim en hoogwaardig hergebruik. Om hoogwaardig hergebruik te faciliteren bedacht Ruben (26), een ondernemende Master-student van de Universiteit Wageningen, een online handelsplatform voor restgrondstoffen. Het idee is simpel. Productiebedrijven verkopen via een online marktplaats hun restgrondstoffen aan andere bedrijven die hier hoogwaardige nieuwe producten van maken. Ruben participeerde in een businessplan competitie en wist de 2e plek te behalen. Ruben gaat ervoor! Onlangs is hij opgenomen in het Greenhouse incubation programma van Climate-KIC.

Een online marktplaats ontwikkelen dat kan hij echter niet zelf. Hij zoekt daarom een ambitieuze, geëngageerde en ondernemende webdeveloper om deze uitdaging samen mee aan te gaan. Voel jij je aangesproken? Ruben hoort graag van je.

“Zoek jij een ervaren commerciële manager met track record in b2b als zakenpartner en (mede)investeerder?”

Na jarenlang succesvol het bedrijf van een ander te hebben geleid is voor Michiel (52) het moment aangebroken om invulling te geven aan zijn eigen ondernemersaspiraties. Hij zoekt hiervoor aansluiting bij een b2b mkb-bedrijf in de groeifase. Michiel heeft ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening, is een pragmatische denker en heeft een commercieel signatuur. Hij heeft een trackrecord zowel op commercieel, operationeel als personeelsmanagement vlak. Zijn brede en grote netwerk bestaat grotendeels uit (top)management bij corporates en groot MKB in Nederland. Zijn primaire salesmethode is ‘consultatieve selling’, met bewezen resultaten in B2B markten.

Zoek je een zakenpartner die goed kan organiseren, een sterke propositie kan (helpen) opbouwen en deze succesvol in de markt kan zetten? En tevens de mogelijkheid heeft om te investeren? Neem dan contact op met Michiel.

“Startend reisbureau met flair zoekt bevlogen mede-ondernemer”

Daphne (27) heeft een passie voor reizen en weet telkens de leukste plekjes en uitstapjes te vinden. Mensen uit haar omgeving vroegen haar steeds vaker of ze kon helpen met het boeken van hun stedentrips. Haar persoonlijke aanpak, focus op kwaliteit, een unieke beleving en zeer betaalbare prijzen slaat aan. Daphne, van origine jurist, besloot daarom om dit jaar haar eigen reisbureau te beginnen. Aanvankelijk samen met een vriendin, maar die koos uiteindelijk toch voor een vaste baan.

Daphne zoekt nu een nieuwe zakenpartner omdat samen ondernemen simpelweg leuker is. Ze zoekt een zakenpartner die haar passie voor reizen deelt en net als zij een echte aanpakker is. Kennis/ervaring in (online) marketing is gewenst. Klantgerichtheid en passie voor reizen is een must. Affiniteit met webbouw is een bonus. De website is zeer stijlvol en omzet wordt reeds gerealiseerd. Heb jij interesse om in te stappen? Laat het Daphne weten.

 

Delen

Reacties (0)

Log in om een reactie te plaatsen

Stempel  "Zakenpartner gezocht"