Finalisten Entrepreneur Team Award 2014 bekend

  • 06 november 2014
  • Competities

De bedrijven eMerus, Bitonic en Vandebron zijn genomineerd voor de Entrepreneur Team Award 2014. De drie genomineerden presenteren zich op het Samen Sterker Symposium op 20 november in Utrecht. Daarna maakt de jury bekend wie de titel “Beste Ondernemersteam van Nederland 2014” wint. 

Ondernemingen met een sterk ondernemersteam blijken vaker ambitieuzer te zijn, sneller te groeien en betere bedrijfsresultaten te realiseren dan solo-ondernemers. De Entrepreneur Team Award van TeamVenture laat de meerwaarde van een (multidisciplinair) ondernemersteam zien om innovatie en de (snelle) groei te realiseren. De award bekroont de samenstelling van een sterk ondernemersteam en de succesvolle samenwerking tussen de betrokken zakenpartners met excellente prestaties als resultaat.

Een vakkundige jury beoordeelden de teams van teamaspecten als compleetheid en complementariteit, gerealiseerde bedrijfsprestaties en groeipotentieel. Naast een trofee ontvangt het winnende team een op maat gemaakte promotiefilm over het bedrijf, krijgt het team de gelegenheid om te pitchen bij een matchmakingbijeenkomst van InvestorMatch en krijgt het team toegang tot het wereldwijde Accenture netwerk.

Samen de wereld veroveren

Het winnende team wordt bekend gemaakt tijdens het Samen Sterker Symposium; een symposium over teamondernemerschap met als thema "samen de wereld veroveren". Naast de uitreiking van de Entrepreneur Team Award zullen andere succesvolle ondernemers hun ervaring delen.Zo spreekt voormalig top-judoka Regi Melcherts over de Art of Growing en delen teamondernemers Dreas van Donselaar van IT bedrijf SpamExperts en Steven Goetstouwers van hightech bedrijf Admesy hun internationale ondernemerservaring. In workshops kunnen deelnemers zich laten matchen met potentiële compagnons, leren een nieuwe samenwerking op te zetten of leren hoe samen om te gaan met de groei van het bedrijf. Geinteresseerden kunnen zich hier aanmelden

De Entrepreneur Team Award wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. Hightech bedrijf Admesy won de eerste award. Dit innovatieve bedrijf doorgaat een groeispurt sinds de toetreding van een compagnon die de nieuwe CEO werd. Nu, een jaar later, staat Admesy in de top 50 van snelst groeiende en meest innovatieve technologiebedrijven van de Benelux, de Deloitte Fast 50. “Een goed voorbeeld van hoe belangrijk het juiste ondernemersteam is voor het succes van een bedrijf”, aldus Bram van Beek, initiatiefnemer van TeamVenture. 

Initiatiefnemers

Het Samen Sterker Symposium en de Entrepreneur Team Award zijn initiateven van TeamVenture en worden mede mogelijk gemaakt door Ministerie van Economische Zaken, provincie Utrecht, Economic Board Utrecht, Hogeschool Utrecht, Universiteit Utrecht, Vrije Universiteit Amsterdam, Rabobank Utrecht, Accenture en InvestorMatch.

Delen

Reacties (0)

Log in om een reactie te plaatsen

Afbeelding van Entrepreneur Team Award 2014 met op achtergrond een illustratie van een podium met daarop de top drie teams