Google gaat ZZP’ers en MKB’ers helpen groeien

  • 28 oktober 2015
  • Bedrijfsondersteuning

Nederlandse ondernemers staan wereldwijd bekend als goede starters, maar als het gaat om groei blijven we achter ten opzichte van andere Europese landen. Volgens Google komt dit te meer omdat kleine en zelfstandige ondernemers onvoldoende online actief zijn. Volgens Google missen zij hierdoor groeikansen. Google Nederland gaat daarom ondernemers (gratis) digitale vaardigheden bijbrengen om beter online zaken te doen.

Praktische digitale vaardigheden leren

De Digitale Werkplaats biedt volgens Google praktische, laagdrempelige en kosteloos handvatten voor Nederlandse zelfstandige - en kleine ondernemers. Tijdens sessies worden de benodige digitale vaardigheden bijgebracht. Deelnemers kunnen kiezen diverse modules: naamsbekendheid vergroten, online zichtbaarheid vergroten, webanalyse, werken in de cloud en groeifinanciering. Deze laatste module komt voor rekening van kredietverstrekker Qredits, die mede-initiatiefnemer is van de Digitale Werkplaats.

Aanmelden Digitale Werkplaats

Het Digitale Werkplaats-programma zal in meerdere Nederlandse gemeenten worden aangeboden. De eerste sessies vinden plaats op 16 en november in Eindhoven. In elke stad worden verschillende sessies van elk een dagdeel gegeven. De exacte data en locaties zijn te raadplegen op de website van De Digitale Werkplaats. Via deze websites kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden. 

Delen

Reacties (0)

Log in om een reactie te plaatsen

Tekening digitale vaardigheden