Innovatieve start-ups kunnen strijden om €1.000.000

  • 21 maart 2014
  • Competities

De internationale investeringscompetitie Get in the Ring: The Investment Battle is weer op zoek naar veelbelovende start-ups in Nederland. Heb jij een nieuw product of dienst, met een schaalbaar business model en bovendien een sterk ondernemersteam? Dan maak je goede kans op een mogelijke investering tot 1 miljoen euro!

Voorrondes en finales

De competitie loopt van juni tot en met november 2014. De landelijke voorrondes worden georganiseerd door de internationale partners. In Nederland wordt de voorronde georganiseerd door initiatiefnemer Erasmus Centre for Entrepreneurship.

Op 7 oktober vindt de eerste battle plaats en krijgen de twee meest belovende Nederlandse startups een ticket voor de internationale halve finale. Ondernemersteams kunnen zich voor deze eerste ronde aanmelden vanaf 1 juni.

De internationale halve finale vindt plaats op 1 november in Rotterdam. Na deze ronde zullen slechts 10 startups hun weg naar de finale mogen vervolgen. Op 14 november gaan zij in Rotterdam hun idee presenteren voor gerenommeerde en succesvolle investeerders. Tevens zal er een publiek aanwezig zijn van meer dan 500 investeerders, ondernemers, professionals en geïnteresseerde studenten.

Over Get in the Ring

Get in the Ring: The Investment Battle is een internationale competitie waar ondernemers de kans krijgen om te pitchen voor internationale topinvesteerders voor mogelijke investeringen tot €1.000.000. De competitie is een non-profit concept, dat in 2012 is opgezet door het Erasmus Centre for Entrepreneurship van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Het doel van Get in the Ring is om om veelbelovende ondernemers wereldwijd in contact te brengen met internationale investeerders en bezoekers te inspireren om hun eigen onderneming te starten. Dit jaar strijden startups in 30 landen in nationale voorrondes om een plaats in de internationale finale in Rotterdam.

Delen

Reacties (0)

Log in om een reactie te plaatsen

Logo van Get in the Ring