Inschrijvingen Entrepreneur Team Award 2015 gestart

  • 03 november 2015
  • Competities
  • TeamVenture

Voor de derde jaar op rij gaat TeamVenture op zoek naar het beste (opkomende) ondernemersteam van Nederland. Vanaf vandaag kunnen ondernemersteams zich inschrijven voor de Entrepreneur Team Award 2015. Het is de enige award in de wereld die zich specifiek richt op wat velen zien als de belangrijkste succesfactor van innovatieve en snelgroeiende bedrijven: het ondernemersteam.

Sterke teams zorgen voor excellente prestaties

Ondernemers die erin slagen om een sterk ondernemersteam te vormen blijken innovatiever en relatief vaker en sneller te groeien. Soms is het juiste team al aanwezig bij de start van een nieuw bedrijf. In andere gevallen zorgt een latere toevoeging aan of wissel in het team voor een (nieuwe) doorbraak. De Entrepreneur Team Award beloont en eert ondernemersteams die erin zijn geslaagd een sterk team te vormen en excellente prestaties te realiseren.

Win de titel Beste Ondernemersteam van Nederland 2015

De belangrijkste prijs die je als team kunt winnen is uiteraard de eretitel “beste ondernemersteam van Nederland 2015”. Daarbij hoort uiteraard een mooie trofee. Verder ontvangt het winnende team: advies/coaching op gebied van management, technologie en outsourcing door Accenture, de gelegenheid om via InvestorMatch te pitchen voor investeerders, één uur lang jullie eigen programma ‘Let’s Talk Business’ bij New Business Radio en een klein boekenpakket.

De twee andere finalisten ontvangen het predicaat “Top drie beste ondernemersteams van Nederland 2015” en een klein boekenpakket. Alle finalisten, alsook de overige zeven genomineerden, genieten uiteraard van publiciteit. 

Verder ontvangen álle deelnemers aan de award een jaar lang gratis gebruik van Exact software naar keuze t.w.v. 708 euro.

Voorwaarden voor deelname

In aanmerking komen alle Nederlandse bedrijven waarvan het (huidige) voltallige ondernemersteam niet langer dan vijf jaar in gezamenlijk eigendom de onderneming voert en waarin de partners actief in de strategie of het management van de onderneming participeren. Investeerders of medewerkers met aandelen rekenen wij niet tot het ondernemersteam.

Verder dienen de deelnemende ondernemersteams aan te tonen dat zij in 2015 excellente prestaties hebben gerealiseerd en dat dit (mede) te danken is aan de complementariteit en samenwerking van de zakenpartners.

Aanmelding en tijdschema

Ondernemersteams kunnen zichzelf kandidaat stellen via het online aanmeldformulier. Uit alle aanmeldingen wordt een long-list van maximaal tien ondernemersteams geselecteerd. Een onafhankelijke vakjury kiest hieruit drie finalisten. Vervolgens kan het publiek twee weken lang stemmen op de finalisten. Op 2 februari 2016 presenteren de drie finalisten zich in Utrecht live voor publiek en jury. Op basis van de presentatie en de publiekstemmen kiest de jury vervolgens de definitieve winnaar.

Sluiting inschrijving zo 3 januari 2016
Bekendmaking 10 genomineerden di 5 januari 2016
Jurering ma 18 januari 2016
Bekendmaking 3 finalisten di 19 januari 2016
Publiek stemmen op finalisten                tot aan finale
Finale & uitreiking di 2 februari 2016

Onze partners

De Entrepreneur Team Award 2015 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdpartners:

AccentureComputable

Eventpartners:

RabobankExactSeats2MeetInvestorMatch

Media- en netwerkpartners:

Startupjuncture15KM, New Business Radio
Delen

Reacties (0)

Log in om een reactie te plaatsen

Entrepreneur Team Award 2015