Matchmaker van TeamVenture gelanceerd (beta)

  • 06 juni 2012
  • TeamVenture

De matchmaker van TeamVenture is live! Met trots presenteren Taskforce Innovatie Regio Utrecht en Vrije Universiteit Amsterdam dé matchingsite voor zakenpartners. Vanaf 6 juni kunnen aspirant en ervaren ondernemers gebruik maken van deze innovatieve faciliteit voor ondernemend Nederland. Het is wel een testversie; de aankomende maanden wordt de module verder aangescherpt aan de hand van feedback van de eerste gebruikers.

TeamVenture is een online platform dat (aspirant) ondernemers met elkaar verbindt om samen een nieuw (innovatief) bedrijf te starten of een bestaande onderneming samen voort te zetten. Met deze online dienst wordt het voor ondernemers makkelijker om buiten hun eigen netwerk in contact te komen met potentiële zakenpartners.

Bij de matchmaking wordt gekeken naar onder meer ambities, competenties en persoonlijkheid, zodat de uitgangspositie van een gezamenlijk bedrijf optimaal is. De matchmaker is ontwikkeld door Taskforce Innovatie Regio Utrecht en gedragswetenschappers van de Vrije Universiteit Amsterdam.

(Test)gebruikers gezocht

Om de matchingtool van TeamVenture goed te kunnen testen zijn circa 200 ondernemers nodig. Dit zijn bij voorkeur ondernemersteams (waarbij alle teamleden meedoen) of (aspirant) ondernemers die op zoek zijn naar een zakenpartner. Het testen werkt als volgt:

  • je registreert je op www.teamventure.nl door een profiel aan te maken en vult de ondernemerstest in. Het invullen van de ondernemerstest kost ongeveer 20 minuten en levert een weergave van jouw ondernemersprofiel op.
  • Op basis van dit ondernemersprofiel brengt TeamVenture in kaart hoe goed jouw profiel aansluit bij andere TeamVenture-gebruikers. 
  • Vervolgens kun je een aantal criteria aangeven waarop je (potentiële) zakenpartners nader wilt selecteren.
  • Je ontvangt nu je eerste matchvoorstellen. 
  • Een paar dagen na je registratie ontvang je een korte digitale enquête waarin TeamVenture vraagt naar jouw gebruikerservaring en oordeel over de matchmaker.

 

Delen

Reacties (0)

Log in om een reactie te plaatsen

Logo TeamVenture met grijze achtergrond