Mogelijke overnamekandidaat voor TeamVenture

  • 31 mei 2018
  • TeamVenture

Wat kan het leven een achtbaan zijn! Sinds we iedereen hebben laten weten dat TeamVenture op 1 juni 2018 haar deuren gaat sluiten, zijn we nog door meerdere personen en partijen benaderd die interesse toonden in een voortzetting van TeamVenture. We hebben nog volop gesprekken gevoerd. De meeste gesprekken bleken een doodlopende weg. Maar… 

Tijd

De afgelopen dagen menen we in een van deze partijen wel degelijk een serieuze en geschikte overnamekandidaat te hebben gevonden. Net op tijd dus. Hoewel...de tijd bleek wel te kort om een mogelijke overname compleet en zorgvuldig uit te werken. Hoewel een overname nog niet volledig zeker is, hebben wij vanavond met deze partij, waarvan wij de naam nu nog niet kunnen noemen, vastgesteld dat we op een goede weg menen te zitten en graag de gesprekken voortzetten.

Weer volop in bedrijf

Om bovengenoemde reden hebben wij besloten om TeamVenture morgen niet te sluiten. En omdat we veel vertrouwen hebben in deze partij stellen we in de loop van de dag zelfs ook de registraties weer open. TeamVenture gaat, tot nadere berichtgeving, dus weer volledig open. Zodra er een definitief besluit is over de mogelijke overname brengen wij je hier uiteraard zo snel mogelijk van op de hoogte.

Delen