Nieuwe commercieel directeur koopt zich in als partner bij Daalder

  • 23 september 2015
  • Ondernemersteams

De Nederlandse startup Daalder heeft een senior sales professional als nieuwe partner aan boord gehaald. Vince Blondeel Timmerman treedt via een management buy in toe als commercieel directeur en vervangt medeoprichter Reinhard Spronk. Vince brengt 20 jaar commerciële ervaring met zich mee. Voorheen vervulde hij onder meer senior posities bij Achmea, Centraal Beheer en KPN.

Betalen met je smartphone

Daalder is in 2013 opgericht door Renz Millenaar, Romke de Vries en Reinhard Spronk. Tijdens zijn MBA opleiding aan de IE Business School in Madrid bedacht Rens een betalingssysteem waarmee bedrijven goedkoper, sneller en veilig betalingen kunnen ontvangen via smartphones. Consumenten vullen een electronische portemonnee op hun smartphone en kunnen hier vervolgens snel en makkelijk mee betalen. Renz betrok Romke en Reinhard om het idee te realiseren. Romke is nog altijd CTO. Op commercieel vlak bleek het tijd om het stokje over te dragen. 

Opschalen met vier ton kapitaal

Daalder wordt door een samenwerking met Van Leeuwen Catering door 90.000 Zuid-Hollandse scholieren gebruikt voor het betalen van de schoollunch. Vince heeft de taak om het e-betaalplatform beter bekend te maken bij het Nederlandse publiek en het aantal gebruikers snel(ler) te vergroten. Immers hoe meer gebruikers, hoe aantrekkelijker het wordt óm te gebruiken. Gelukkig voor Vince heeft hij toegang tot kapitaal om mee te werken. De Rotterdamse venture capitalist Keadyn heeft onlangs vier ton geinvesteerd. 

 

 

Delen

Reacties (0)

Log in om een reactie te plaatsen

Het nieuwe ondernemersteam van Daalder