Positieve evaluatie TeamVenture tijdens bèta launch

  • 28 februari 2013
  • TeamVenture

Tijdens de bijeenkomst op maandag 25 februari, waarbij de bèta launch van TeamVenture plaatsvond, werd door ruim 65% van de aanwezigen een evaluatieformulier ingevuld. De eerste indrukken waren zeer positief. We zijn blij met de vele positieve reacties. Er zijn echter ook nog uitdagingen.

Duidelijke behoefte voor matchmaking

De meerderheid van de respondenten gaf aan dat een site als TeamVenture voorziet in een behoefte om (aankomende) ondernemers aan elkaar te koppelen (85%). Dit omdat er een goede netwerkgelegenheid wordt geboden en omdat het een eerste stap is om je vraag kenbaar te maken. Tenslotte verwacht 80% van de deelnemers dat TeamVenture nuttig kan zijn wanneer zij zelf in een situatie komen waarbij ze op zoek gaan naar een zakenpartner of waarbij zij in een bedrijf willen stappen. In de korte speeddatesessie heeft een aantal al 'interessante mensen ontmoet’.

Verdienmodel als uitdaging

85% van de aanwezigen vindt ook dat de site bijdraagt aan de doelstelling van TeamVenture; namelijk het aan elkaar koppelen van (aankomende) ondernemers. De meesten geven ook aan op dit moment echter niet bereid te zijn om te betalen voor een zoekprofiel op de TeamVenture site. Slechts een klein deel geeft aan hier wel toe bereid te zijn (12,5%). Een overgroot deel antwoordde het politiek correcte ‘misschien’ (47,5%). Is het glas hiermee half vol of half leeg? Ons antwoord: "waar is de kraan"?

Delen

Reacties (0)

Log in om een reactie te plaatsen

afbeelding van zes duimen omhoog