Radio-interview met award finalist Etrias

  • 27 januari 2016
  • Ondernemersteams
  • Competities

Etrias is een e-commerce bedrijf met tientallen niche webshops in binnen- en buitenland  en een van de drie finalisten van de Entrepreneur Team Award 2015 van TeamVenture. In aanloop naar de finale op 2 februari interviewde Ron Lemmens van New Business Radio Stan Verhoeven, een van de drie oprichters van Etrias.

Over Etrias

Dit ondernemerstrio leerde elkaar bij toeval kennen tijdens een studiereis. Ze ontdekten dat Wouter (student int. business) websites bouwde als hobby, Stan (student int. business) een bijbaan als online-markteer had en Laurens (student marketing management) een interessant inkoopkanaal had via de textielfabriek van zijn tante en uitstekend kan onderhandelen. Ze besloten deze zaken te combineren en openden in 2010 hun eerste webwinkel. Inmiddels zijn ze een e-commerce bedrijf met tientallen niche webshops in binnen- en buitenland.

Door hun gedeelde ambities en elkaars competenties optimaal te benutten weten ze een explosieve groei te realiseren. Afgelopen jaar groeide de omzet met ruim 50%. De heren zijn het niet altijd met elkaar eens, maar weten de benodigde wrijving telkens weer om te zetten naar een geweldige glans. En eens per half jaar draaien ze op elkaars afdeling mee om met een frisse blik verbeteringen door te voeren.

Over New Business Radio

New Business Radio is de nieuwe zakenzender van Nederland. Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe startup tot ijzersterke multinational.

Beluister het interview

 

Zie ook: Wie kies jij als beste (opkomende) ondernemersteam van 2015?

 

Delen

Reacties (0)

Log in om een reactie te plaatsen

NBR Radio-interview met Etrias