Radio-interview met award finalist Marqeting

  • 25 januari 2016
  • Ondernemersteams
  • Competities

Marqeting is een online advertising agency en een van de drie finalisten van de Entrepreneur Team Award 2015 van TeamVenture. In aanloop naar de finale op 2 februari interviewde Ron Lemmens van New Business Radio Gerrit Reinders, een van de vier oprichters van Marqeting.

Over Marqeting

Marqeting is een online advertising agency dat in 2011 is opgericht door de jeugdvrienden Gerrit Reinders en Dirk Brand, een commercieel talent en een wizzkid die al sinds de middelbare school samen droomden over het ondernemerschap. In 2012 traden twee andere jeugdvrienden van hen, Robbert Buijs en Jurjen Thomas toe als partners. Deze twee hadden in 2012 het bedrijf OSRE opgezet, een online adviesbureau in de vastgoedsector. Samen hebben ze nu meerdere bedrijven onder een gezamenlijke holding.

Buitenstaanders omschrijven de ondernemers als vier broers met totaal verschillende karakters, die elkaar volop vertrouwen en elkaar steunen in goede en slechte tijden. Ze respecteren en gaan af op elkaars expertise en weten hierdoor snel te handelen, wat belangrijk is voor de dynamische markt waarin ze opereren. In 2015 verdubbelden ze in aantal medewerkers en steeg de omzet met zo’n 100%.

Over New Business Radio

New Business Radio is de nieuwe zakenzender van Nederland. Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe startup tot ijzersterke multinational.

Beluister het interview

 

Zie ook: Wie kies jij als beste (opkomende) ondernemersteam van 2015?

 

Delen

Reacties (1)

Kevin Vincent

Gefeliciteerd jongens!

Log in om een reactie te plaatsen

NBR Radio-interview met Gerrit Reinders van Marqeting