Samen Sterker 2016: Slim en Vindingrijk

  • 01 januari 2016
  • Competities
  • Bedrijfsondersteuning
  • TeamVenture

Op 2 februari 2016 organiseert TeamVenture voor de 3e maal Samen Sterker, hét jaarlijkse evenement voor ondernemers die (willen) ondernemen in teamverband. Op het programma staat onder meer de finale en uitreiking van de Entrepreneur Team Award 2015 en live matchmaking. Verder delen ervaren teamondernemers en teamexperts waardevolle inzichten om samen een bedrijf succesvol te maken. Geïnteresseerden kunnen zich nu (gratis) aanmelden.

Slim en Vindingrijk

Slim en vindingrijk is het overkoepelende thema van deze editie van Samen Sterker. Als innovatieve ondernemer moet je slim en vindingrijk zijn om succesvol te worden en blijven. Een complementair team vormen is een slimme zet op zich en vraagt ook om vindingrijkheid. Eenmaal een team gevormd dien je slim gebruik te maken van elkaars talenten en bouw je voort op elkaars gedachten om zo nieuwe perspectieven en creatieve mogelijkheden te ontdekken. We hebben drie geweldige teamondernemers die hun ervaring en aanpak delen.

Jacqueline Bosselaar: "Als je snel wilt gaan, ga dan alleen"

Jacqueline Bosselaar is mede-oprichtster van Het PR Bureau, een bureau gespecialiseerd in corporate en marketing PR. Eind 2015 sleepten zij voor de vierde keer op rij een FD Gazelle Award binnen en werd Jacqueline voor het tweede jaar op rij verkozen tot Next Women 100. Jacqueline is dan ook een van de meest inspirerende zakenvrouwen van Nederland te noemen.

Lars Schotanus: "Van callcenter naar mediabedrijf"

In 2001 richtte Lars Schotanus samen met Jaco Bal het callcenter YPCA op. Vanaf hun start hebben ze hun ervaring en achtergronden, respectievelijk Telecom (KPN) en Media (Radio 538, TMF), op slimme wijze weten te combineren. Innovatie is een constante voor hen. Over de jaren is hun bedrijf ook ontwikkeld van telefonische dienstverlener naar mediabedrijf. Inmiddels hebben ze diverse nieuwe merken opgezet: Traffic Radio, ALLsportsradio en New Business Radio. Lars verteld over hun uitdagingen als team en bedrijf.

Joris van Zoelen: "Begin nooit voor jezelf!"

Joris van Zoelen is sinds 2008 partner en identiteitsstrateeg bij merkorganisatiebureau Synergie. Hij ziet dat we overhypte startups, runner ups en billion boosters die in enkele jaren uitgroeien naar duizenden medewerkers en een mega-omzet na een paar jaar alweer vergeten zijn. Slechts een enkeling weet te stabiliseren en uit te groeien tot een solide en inspirerend merk. Joris deelt zijn visie en inzichten over ondernemerschap en het bouwen van krachtige organisaties die uit kunnen groeien tot de sterke merken van morgen. 

Live matchmaking en award finale

Het programma bestaat uit twee delen. Het eerste deel start om 13.00 uur en bestaat uit een live matchmakingsessie voor ondernemers die op zoek zijn naar een zakenpartner. Het tweede deel start om 15.00 uur en bestaat uit een plenair programma met de bovenstaande sprekers en de finale en uitreiking van de Entrepreneur Team Award 2015. Om 17.00 uur sluiten we af met een netwerkgelegenheid en borrel. Het evenement vindt plaats bij Seats2Meet in HoogCathrijne te Utrecht. 

Geïnteresseerden kunnen zich nu (gratis) aanmelden via het online aanmeldformulier. Iedere deelnemer ontvangt bij vertrek de handboeken: "Ondernemersteams" van TeamVenture en "Hoe vind ik een investeerder" van InvestorMatch. 

Voor de live matchmaking is er beperkt plaats, dus wees er snel bij. 

Meer partners dan ooit

Met meer partners dan ooit zullen we op 2 februari 2016 invulling geven aan Samen Sterker 2016. Naast trouwe partner als Accenture, Rabobank (Utrecht) en InvestorMatch, zijn we ook bijzonder blij met onze nieuwe event- en mediapartners: Computable. Exact, Seats2Meet, New Business Radio, 15KM, Startupjuncture en Gespreksleider.nl. Samen zorgen we weer voor een inspirerende middag vol nieuwe inzichten en ontmoetingen.

Delen

Reacties (0)

Log in om een reactie te plaatsen

Aankondiging van het Samen Sterker evenement van TeamVenture in 2016 met op de voorgrond drie helden in zakenpak