Startup Weekend Amsterdam 2017

  • 03 april 2017
  • Ondernemerschap
  • Competities

In één weekend een multidisciplinair ondernemersteam vormen én een minimal viable product realiseren? Dat kan van 12-14 mei tijdens Startup Weekend Amsterdam. Een team van ervaren ondernemers en start-up experts staan deelnemers terzijde met raad en inspiratie. De start-up accelerator Rockstart is opnieuw gastheer.

Heb je een geweldig idee en zoek je aanvullende expertises om het idee tot realisatie te brengen? Of ben jij die ondernemende expert die helpt een nieuw product of dienst te realiseren? Als jij start-ups helemaal het einde vindt, dan is Startup Weekend een inspirerend begin!

In 54 uur van idee tot product

Startup Weekend is een Amerikaans concept dat wereldwijd wordt georganiseerd door en voor start-up fans. Er hebben al ruim 1.800 edities verspreid over 150 landen plaatsgevonden. Het concept is eenvoudig: in 54 uur van idee tot product dankzij de inzet van multidisciplinaire teams.

Ieder Startup Weekend volgt hetzelfde model: iedereen is welkom om op vrijdagavond een start-up idee te pitchen. De aanwezigen vormen vervolgens teams rondom de meest aansprekende start-up ideeën. Daarna gaan de teams aan de slag met business modelling, marktvalidatie en productontwikkeling. Ervaren ondernemers en specialisten geven tussendoor inspirerende en waardevolle presentaties en staan ook paraat om de teams individueel te ondersteunen. Op zondagavond presteren de teams hun resultaten en bepaald een jury welk team de winnaar is.

Bekijk de videobeelden van de 2015-editie

 

Button Meer Info Aanmelding

Delen
Startup Weekend Logo + Slogan