Startupbootcamp zoekt nieuwe veelbelovende startup teams

  • 05 november 2013
  • Bedrijfsondersteuning

Startupbootcamp Amsterdam, één van Europa's meest succesvolle startup accelerators, heeft de aanmeldingen voor haar 2014 programma geopend. Na een succesvol tweede seizoen leggen de oprichters, Patrick de Zeeuw en Ruud Hendriks, in 2014 de lat voor zichzelf en deelnemende startups wederom hoger. 

Verbluffende resultaten

Drie maanden na Demo Day hebben zeven van de negen deelnemende startup teams financiering opgehaald. De geïnvesteerde bedragen variëren van $210.000 tot $1.250.000. Volgens Patrick de Zeeuw gaat een achtste startup deze maand nog een term sheet tekenen met een Venture Capitalist. De Zeeuw verwacht dat ook de laatste startup voor het einde van het jaar gefinancierd wordt.

Startupbootcamp Amsterdam heeft momenteel, na twee programma's, een totale "funding score" van 90%. In 2012 werden alle deelnemende startups gefinancierd. Met dit resultaat overtreft Startupbootcamp Amsterdam na 2 jaar het succes van vergelijkbare programma's in de VS. 

Aanmelden voor 2014 editie

Het team van Startupbootcamp Amsterdam kijkt er naar uit om in 2014 wederom aan de slag te gaan met 10 nieuwe startups. De inschrijvingen voor Startupbootcamp Amsterdam 2014 zijn nu geopend. Teams van over de hele wereld kunnen zich tot vrijdag 24 januari via Startupbootcamp.org aanmelden. Het programma start op 31 maart 2014.

Gemiddeld laat Startupbootcamp 1 tot 1,5 procent van alle aanmeldingen toe. Zorg er dus voor dat je een overtuigend team hebt. Het idee vormt de basis, maar het team bepaalt het succes!

Delen

Reacties (0)

Log in om een reactie te plaatsen

Logo Startup Bootcamp