Startups Zoeken Co-founders bij UtrechtInc

 • 19 oktober 2017
 • Bedrijfsondersteuning

Startups zonder compleet team. Of een wetenschaper die een ondernemer zoekt om zijn of haar onderzoek om te zetten naar een bedrijf. Ook bedrijfsincubator UtrechtInc komt ze regelmatig tegen. Daarom organiseren zij tweemaal per jaar ‘Meet Your Co-founder: Team Up with Startups’, een evenement dat specifiek is gericht op het matchen van (toekomstige) startups aan co-founders en teamleden. Op 24 november 2017 kun jij er ook bij zijn.

Programma ‘Meet Your Co-founder’

Het Meet Your Co-founder programma, of kortweg MYC, bestaat uit een aantal onderdelen waarin afwisselend passief en actief verbindingen tot stand worden gebracht.

Tijdens het event zijn er georganiseerde speeddate sessies, plenaire pitches waarin de startups zich publiekelijk voorstellen en koppelt UtrechtInc actief als matchmaker. UtrechtInc inventariseert vooraf de ‘vacatures’ en matchen die aan passende profielen.

Tijdens een informele ‘banenmarkt’ presenteren de startups, wetenschappers en eigenaars van bedrijfsproposities zich met een eigen stand. Potentiële co-founders en professionals kunnen rondlopen en in korte sessies ontdekken of er een match is om als complementair teamlid aan te haken.

Het matchmaking evenement sluit af met een informele netwerkborrel waar de deelnemers elkaar nader kunnen kennismaken en voorzien van tips. (Een tip van TeamVenture aan de startups: kom je jouw ideale kandidaat niet tegen, probeer dan het netwerk van de andere deelnemers te benutten. Vraag of zij iemand kennen die een goede match zou kunnen zijn!)

16:00 Inloop
16:30 Welkom
16:45 Matchmaking part 1: Speeddaten
17:45 Matchmaking part 2: Banenmarkt & Netwerkborrel
19:00 Einde

Wie zijn de startups?

 • Startups uit de regio Utrecht
 • Ondernemers met bedrijfsidee
 • Wetenschappers met bedrijfstoepassing
 • Onderzoeksprojecten
 • Business proposities in Clean Tech
 • Geselecteerd door UtrechtInc, Climate-KIC, UU, UMCU en HU

Herken jij jezelf in de bovenstaande lijst en ben je op zoek naar één of meerdere co-founders (of werknemers), meld je dan gratis aan als (toekomstige) startup.

Welke teamleden zoeken de startups?

 • Potentiële co-founders (die de kar willen trekken)
 • Professionals die bij een startup willen instappen
 • Zowel jong als ervaren talent
 • Gespecialiseerd in bijvoorbeeld Business Development, Sales, Finance, Operations, IT en Marketing

Zoek jij een startup om je bij aan te sluiten, meld je dan direct gratis aan als potentiële co-founder of professional.

Oproep tot meer “Meet Your Co-founder” evenementen

Het doet ons nog altijd veel genoegen dat UtrechtInc zich door TeamVenture heeft laten inspireren om dit evenement te organiseren. Voor zover bij ons bekend is UtrechtInc tot dusver de enige incubator in Nederland die een ‘Meet Your Co-founder” evenement organiseert. Wij hopen dat andere incubators in de nabije toekomst zullen volgen. Want hoe meer succesvolle team startups er ontstaan, hoe beter!

Delen
Foto van Meet Your Co-founder evenement bij UtrechtInc