TeamVenture en New Business Radio starten samenwerking

  • 17 december 2015
  • TeamVenture

TeamVenture en zakenzender New Business Radio zijn een samenwerking aangegaan rondom de verkiezing van het beste (opkomende) ondernemersteam van Nederland. Het winnende team ontvangt een eigen radioprogramma op New Business Radio.

Just-do-it mentaliteit

TeamVenture is uiteraard blij met New Business Radio als mediapartner van de Entrepreneur Team Award. “New Business Radio is een vernieuwer en uitdager die durft te experimenteren met nieuwe concepten. Hun just-do-it mentaliteit spreekt ons enorm aan. De oprichters, Jaco en Lars, vormen zelf ook een complementair ondernemersteam. Ze snappen dus goed waar teamondernemerschap om draait.”, aldus Bram van Beek van TeamVenture. Lars Schotanus, medeoprichter van New Business Radio, beaamt dit. “Uit ervaring weten we hoe belangrijk een complementair ondernemersteam is voor het succes van een innovatief bedrijf. Wij voelden ons dan ook direct verbonden met de boodschap die TeamVenture met de Entrepreneur Team Award wil verspreiden.” Bram: “Uiteraard vinden wij het ook zeer ludiek dat New Business Radio de finalisten van de Entrepreneur Team Award 2015 een podium biedt om zichzelf te profileren. Het winnende team wint zelfs een eigen radioprogramma op New Business Radio”.

Nieuwe zakenzender

New Business Radio is de nieuwe zakenzender van Nederland. Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe startup tot ijzersterke multinational. De zender is opgericht door Jaco Bal en Lars Schotanus, die al sinds 2001 zakenpartners zijn. Ze weten hun ervaring en achtergronden van beiden, respectievelijk Telecom (KPN) en Media (Radio 538, TMF), op slimme wijze te combineren. Zij hebben samen al diverse nieuwe merken (Traffic Radio, ALLsportsradio en New Business Radio) opgezet en hebben zich ontwikkeld van telefonische dienstverlener naar mediabedrijf.

Delen

Reacties (0)

Log in om een reactie te plaatsen

Jaco Bal en Lars Schotanus - oprichters van New Business Radio