TeamVenture gaat upgraden

  • 17 september 2015
  • TeamVenture

De doorontwikkeling van TeamVenture heeft de afgelopen tijd stilgestaan. Nu de verzelfstandiging van het platform is gerealiseerd en een eigen softwareontwikkelaar is aangetrokken, zet TeamVenture de aankomende tijd in op het realiseren van kwaliteitsverbeteringen. De verbeteringen worden over meerdere releases verspreid.

Sinds de lancering van TeamVenture in maart vorig jaar hebben enkele honderden ondernemers van het platform gebruik gemaakt. Het platform functioneert en het aantal partnerschappen die ermee tot stand worden gebracht groeit. "Over de loop van tijd hebben we wel kansen voor verbeteringen geconstateerd. Die gaan we nu oppakken.", aldus Bram van Beek, de algemeen directeur van TeamVenture.

Focus op kwaliteitsverbeteringen

We zullen aanvankelijk geen nieuwe functionaliteiten introduceren. De nadruk ligt in eerste instantie op het oplossen van bugs en het algeheel verfijnen van het matchingplatform. De eerste aanpassingen omvat onder meer het invoeren van een gereviseerde en verbeterde matchingalgoritme. Hierdoor zullen nog beter de juiste partnermatches tot stand worden gebracht.

Een andere belangrijke verbetering is de beveiliging van de website. Eind deze maand verhuizen we onze website naar een nieuwe hostingomgeving en dan voegen wij direct een ssl certificaat toe, herkenbaar aan het gesloten slotje en de https:// in de adresbalk. Verder gaat het veelal om kleine (technische) verbeteringen en (kosmetische) foutjes.

Maandelijkse updates

We werken toe naar een cyclus waarin we maandelijks een nieuwe update uitbrengen. De eerste update komt medio oktober uit. Het streven is om begin volgend jaar betaalde lidmaatschappen te introduceren. Dan zullen ook de eerste nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd.

Delen

Reacties (0)

Log in om een reactie te plaatsen

Website Upgrade