TeamVenture Live: matchmaking voor zakenpartners

  • 01 januari 2016
  • Utrecht
  • Bedrijfsondersteuning
  • TeamVenture

Het geheim van een succesvolle onderneming zit in een ijzersterk ondernemersteam. Ben jij op zoek naar een zakenpartner met de juiste competenties, dezelfde visie en ambities en waar het ook nog eens mee klikt? Meld je dan aan voor onze live matchmaking op 2 februari in Utrecht en laat je aansluitend inspireren door ervaren teamondernemers en de finale van de Entrepreneur Team Award 2015.

Live matchmaking voor zakenpartners

Onze live matchmaking is dé gelegenheid om in korte tijd meerdere kandidaat-zakenpartners oog in oog te ontmoeten op één plek. Je maakt persoonlijk kennis met ondernemers die op zoek zijn naar aanvullende zakenpartners en komt snel tot verrassende, inspirerende en waardevolle gesprekken. We geven je ook enkele do’s & don’ts mee om rekening mee te houden tijdens de kennismakingsgesprekken.

Leer van ervaren teamondernemers en teamexperts

Deze live matchmakingsessie vindt plaats tijdens Samen Sterker 2016, een jaarlijks terugkerend evenement dat TeamVenture dit jaar voor de derde maal organiseert. Naast live matchmaking staat de finale en uitreiking van de Entrepreneur Team Award 2015 op het programma en delen ervaren teamondernemers en teamexperts waardevolle inzichten om samen een bedrijf succesvol te maken.

Aanmelden Live Matchmaking

Datum: 2 februari 2016
Locatie:  Seats2Meet (Hoog Catharijne), Moreelsepark 65, Utrecht
Tijd:  12.30 uur - 18.00 uur

Er is beperkt plaats, dus wees er snel bij. Meld je aan via het online aanmeldformulier.

Delen

Reacties (0)

Log in om een reactie te plaatsen

Foto van drie ondernemers die visitekaartjes uitwisselen tijdens het businessdating evenement TeamVenture Live