TeamVenture verwelkomt 10.000e lid binnen een maand na lancering

  • 01 april 2014
  • TeamVenture

Één maand na lancering verwelkomt TeamVenture, de eerste Nederlandse businessdatingsite, al haar 10.000e lid. De makers zijn overweldigd door het grote succes, maar zijn evengoed niet verbaasd. Naar schatting zijn 160.000 (aankomende) ondernemers op zoek naar een compagnon. En 60% hiervan verwacht gebruik te maken van een businessdatingsite als die er zou zijn. Nu deze er is, maken ondernemers er massaal gebruik van.

 

De ideale start

Een betere start dan dit hadden de makers niet kunnen bedenken. Met 10.000 leden is de kans groot dat je veel sneller je ideale ‘business ega’ tegenkomt. Het zoeken naar de persoon of personen die de juiste competenties bezitten, dezelfde visie en ambities hebben en waar het ook nog eens mee klikt staat voor velen gelijk aan het zoeken van een naald in een hooiberg. Iedere ondernemer die ooit in deze positie heeft gezeten weet dat het vinden van de juiste compagnon een proces is dat maanden tot zelf jaren kan duren. In de tussentijd behaal je als ondernemer niet de gewenste resultaten met je (nieuwe) bedrijf. Je loopt zelfs het risico om de kans op groots succes te missen, omdat anderen je inmiddels voor zijn of voorbij zijn gestreefd. TeamVenture brengt hier verandering in door ondernemers die willen partneren op een centrale plek bijeen te brengen en hen te helpen met de totstandbrenging van de juiste matches.

2 april (de dag na 1 april)

Het zou fantastisch zijn geweest als het bovenstaande echt waar was, maar het is in dit geval niet meer dan een nepbericht op 1 april. De werkelijkheid is dat het iets langer zal duren voordat we zoveel leden hebben. Maar de marktcijfers die we noemden zijn wel echt. Dus de potentie is er zeker om zoveel leden te krijgen en zelfs nog veel meer. Wij gaan vol aan de slag om die potentie zo snel mogelijk te realiseren. Heb jij je overigens al aangemeld?

Delen

Reacties (0)

Log in om een reactie te plaatsen

Afbeelding met getal 10.0000 met feestballonnen