TeamVenture werkt aan handboek over teamondernemerschap

  • 22 juli 2013
  • TeamVenture

Als je overweegt om met één of meerdere zakenpartners een bedrijf te starten of op te schalen dan is het wel zo prettig om te begrijpen wat er zoal komt kijken bij ondernemen in teamverband. Samen ondernemen heeft immers zowel voor- als nadelen. Nog veel belangrijker is dat iedere keuze die je maakt met betrekking tot een zakenpartner vroeg of laat grote impact kan hebben op je bedrijf en jezelf.

Weten wat de succesfactoren en potentiële valkuilen zijn en hoe je keuzes op den duur kunnen uitpakken is de eerste stap naar een succesvolle partnerschap. TeamVenture komt daarom met een praktisch handboek.

Eindelijk inzicht in teamondernemerschap

Als je wilt achterhalen wat er bij komt kijken om een bedrijf te starten dan hoef je niet lang te zoeken. Een grote hoeveelheid websites, boeken en artikelen zijn besteed aan tips en adviezen. Maar wil je informatie over ondernemen met een zakenpartner, dan zul je al snel merken dat de informatie schaars is en zeer verspreid.

Pragmatische en handzame informatie die ook echt behulpzaam is in het maken van goed overwogen besluiten bij het vormen van een ondernemersteam is er nog maar heel weinig. Daarom heeft TeamVenture het initiatief genomen om (aankomende) ondernemers hierin te voorzien. Het handboek biedt een leidraad voor ondernemers die overwegen om met een partner een bedrijf te starten of voort te zetten. Naar verwachting zal het handboek dit najaar verschijnen.

Delen

Reacties (0)

Log in om een reactie te plaatsen

Afbeelding handboek blauw