Uitgelicht: deze ondernemers zoeken een zakenpartner

  • 17 december 2015
  • Ondernemersteams

Welke ondernemers zijn op zoek naar een zakenpartner? In ons spotlicht staan: een internationaal opererend interieurbedrijf met expansiedrift, een big-data-nerd met ondernemersambities en een serie-ondernemer op zoek naar een nieuw avontuur. Ben jij een ambitieuze CFO/COO? Een commercieel en communicatief sterke ondernemer? Of zoek je voor jouw niche onderneming een ervaren ondernemer als partner? Lees dan snel verder.

"Jong, onderscheidend groeibedrijf zoekt ambitieuze en hands-on partner CFO/COO met affiniteit voor interieur"

Unieke designmeubelen en woonaccessoires die tegelijkertijd ook betaalbaar zijn. Het blijkt een gat in de markt. Femke bewijst het met haar jonge, snelgroeiende onderneming waarmee ze al de nationale en internationale markt bediend. Ze is vernieuwend op vele vlakken. Ze heeft haar eigen collectie maar werkt ook samen met Nederlandse topdesigners. Ook haar multichannel businessmodel is onderscheidend: on- en offline, via haar eigen pilot store, via webwinkels van derden en B2B via het traditionele retailkanaal en via agenten in binnen- en buitenland.

Femke is een creatief en commercieel persoon met een neus voor de juiste trends en kwaliteit. Ze is ook heel ambitieus. Ze heeft 8 medewerkers in dienst, maar ze wil opschalen en verder internationaliseren. Femke zoekt een gelijkwaardige compagnon om samen de doorgroei mee te realiseren en haar ambitie om een internationaal bekend design merk te helpen realiseren. Ze zoekt hiervoor iemand die haar aanvult op financieel en operationeel vlak en een waardevolle sparringpartner is. Ben jij degene die zij zoekt? Femke hoort graag van je.

“Ervaren ondernemer zoekt naar partner met idee/onderneming welke met kennis/kunde op een hoger plan moet”

Al ruim 20 jaar is Han (42) actief als ondernemer in verschillende takken van sport. Met zowel succesvolle als minder succesvolle ervaringen, kent hij de klappen van de zweep. Met zijn oorspronkelijke technische achtergrond in de digitale techniek en zijn jarenlange ondernemingservaring is hij van waarde voor andere ondernemers. Hij staat regelmatig collega-ondernemers ter zijde bij het ontwikkelen en aanpassen van hun strategie. Hij is nu klaar voor een nieuwe uitdaging en zoekt de mogelijkheid voor een managment buy in.

Han is geïnteresseerd in een bedrijf in een specialistisch domein die klaar is om op te schalen en waar de noodzaak bestaat tot toevoeging van de competenties strategie, ondernemerschap, technische marketing en verkoopvaardigheden. Han heeft ook zeer nauwe contacten met investeerders die investeren in innovatieve bedrijven op het gebied van techniek en internet, mocht dit nodig zijn. Han is verder te omschrijven als een betrokken, pragmatisch, gedreven en menselijk persoon. Al met al een waardevolle en prettige zakenpartner. Spreek dit jou aan? Neem dan contact op met Han.

"Big-data-nerd zoekt smooth seller als medeoprichter"

We produceren in steeds sneller tempo een ongelofelijk hoeveelheid uiteenlopende data met z’n allen. Door data uit verschillende bronnen op een slimme manier met elkaar te combineren, kunnen we waardevolle nieuwe inzichten krijgen, trends voorspellen en nieuwe groeikansen ontdekken. We spreken over Big Data, een van de snelstgroeiende segmenten in de IT industrie. Jeroen (28) is een enthousiaste ‘big-data-nerd’ die volop mogelijkheden ziet en deze ook wilt gaan grijpen.

Jeroen geniet van het programmeren van econometrische prognosesystemen en de thrill van ontdekkingen in enorme datavelden waar hij ‘s avonds wakker van kan schieten. Hij excelleert op het gebied van abstract denken, statistiek en wiskundig programmeren. Hij is leergierig, prettig in de omgang en heeft veel humor. Op gebied van structuur, communicatie en commercieel handelen zoekt hij versterking. Ben jij de commerciële en communicatief sterke ondernemer met strategisch inzicht die mede-invulling wilt geven aan een big-data-startup? Dit is je kans. Neem contact op met Jeroen.

Delen

Reacties (0)

Log in om een reactie te plaatsen

Uitgelichte partneroproepen TeamVenture