UtrechtInc zoekt nieuwe IT team startups

  • 01 augustus 2014
  • Bedrijfsondersteuning

UtrechtInc is een business incubator voor IT startups in de regio utrecht. Met speciale programma’s, financiering en een uitgebreid netwerk vinden ondernemersteams hier de support om nieuwe bedrijven te starten, experts en ondernemers te ontmoeten, financiering aan te trekken en zo de wereld te veroveren.

In september maken ondernemersteam weer kans op ondersteuning en financiering bij UtrechtInc. Tot 18 augustus kunnen kansrijke, innovatieve team startups zich aanmelden om hun bedrijf bij UtrechtInc verder op te bouwen.

Meld je nu IT startup aan

Je werkt met een team aan een innovatief IT product of dienst en hebt misschien al gebruikers of betalende klanten. Maar je startup mist nog een schaalbaar business model en zoekt een dynamische omgeving en financiering om snel te groeien. In het acceleratieprogramma van UtrechtInc bereik je met een doelgerichte aanpak, berust op de lean startup, meer met je budget, middelen en tijd.

Omgeving om in te excelleren

UtrechtInc biedt een omgeving voor IT startups om te kunnen excelleren. Bij deelname krijgt jullie startup ondersteuning, kantoorruimte en toegang tot financiering. Financiering kan variëren van €18.000 tot €50.000, zonder dat je daarvoor aandelen hoeft in te leveren. Verder brengt UtrechtInc jullie in contact met partners op het Utrecht Science Park, mentoren, investeerders, klanten, stagiaires en andere ondernemers.

De startup incubator heeft al meer dan 100 startups ondersteund. In mei dit jaar werden 3 oud-UtrechtInc bedrijven voor enkele miljoenen overgenomen en ging een andere graduate naar de beurs. Ben jij de volgende? Ga naar de website, vul het aanmeldformulier in en ga langs voor een kop koffie. UtrechtInc maakt dan graag kennis en vertelt je meer over hun Pressure Cooker programma.

Delen

Reacties (0)

Log in om een reactie te plaatsen

Foto van UtrechtInc ondernemers bij Business Model Canvas