Voorregistratie TeamVenture gestart

  • 05 januari 2012
  • TeamVenture

Heb je een bedrijfsidee en ben je op zoek naar een zakenpartner om jouw bedrijf te versterken? Of barst je juist van de ondernemersambities, maar mist er een goed bedrijfsidee om mee aan de slag te gaan? TeamVenture helpt je om een geschikte zakenpartner te vinden.

TeamVenture is een online platform voor ambitieuze ondernemersgeesten die willen partneren om een (jong) innovatief bedrijf succesvol te maken. Ons doel is het faciliteren van team startups. Met team startup bedoelen we zowel een compleet nieuw bedrijf met meerdere zakenpartners als een nieuw partnerschap dat de competenties, kennis of ervaring van een bestaande ondernemingsleiding aanvult.

Unieke matchingsmethode

Met TeamVenture willen we je helpen om je ondernemersteam slim vorm te geven en een geschikte zakenpartner te vinden. Er zijn eerder matchmaking-websites voor ondernemers ontwikkeld, ook in Nederland. Wat TeamVenture uniek maakt is onze matchingsmethode. Die is in samenwerking met gedragswetenschappers van de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) ontwikkeld. Onze online matchmaker matcht niet alleen op wensen, achtergrond en competenties, maar ook op persoonlijkheid, zeg maar: de 'klik'.

Het ontwikkelen van een wetenschappelijke matchingsmethode als de onze is een behoorlijk complexe opdracht. Daarom is er veel belangstelling voor. Ook internationaal. Onderzoekers van onder meer het Amerikaanse Harvard en de Massachusetts Institute of Technology reageerden zeer enthousiast toen het VU-team vorig jaar het eerste conceptmodel aan hen presenteerde tijdens een conferentie.

Onze matchmaker komt binnenkort online, maar jij kunt je nu alvast voorregistreren zodat je er straks als een van de eersten gebruik van kunt maken.

De juiste contacten

Als je je team hebt gevormd, kan (individuele) professionele ondersteuning je vaak een flink stuk op weg helpen. Wij helpen je aan de juiste contacten. Kijk bij 'ondernemersdiensten' bij welke partnerorganisaties je terecht kan voor aanvullende kennis, coaching, netwerken en misschien zelfs financiering.

De komende maanden bouwen wij TeamVenture verder uit met waardevolle informatie, meer partnerorganisaties en interessante diensten. Heb jij suggesties hoe TeamVenture beter kan? Wij stellen het zeer op prijs als je ze met ons deelt via de feedbackfunctie. 

Delen

Reacties (0)

Log in om een reactie te plaatsen

Afbeelding registratiestempel in groen