Zomeraanbieding Handboek Ondernemersteams

  • 07 juli 2017
  • TeamVenture

Wil jij net als vele andere ondernemers profiteren van een uniek handboek met praktische tips voor het vormen van een sterk en duurzaam ondernemersteam? Dit is je kans, want wij ruimen op! Je betaalt nu slechts €9,95 voor het bijna 50-pagina tellende glossy handboek Ondernemersteams, incl. verzending. Bekijk de preview pagina’s en bestel direct. Op = Op!

Voorkom de valkuilen van ondernemersteams

Het vormen van een sterk en duurzaam ondernemersteam kent zo z’n uitdagingen en valkuilen: van de keuze tot het aantrekken van een zakenpartner tot een eventuele exit. Door je vooraf te verdiepen in de complexe processen en keuze die inherent zijn aan het vormen van een sterk ondernemersteam en het ondernemen in teamverband kun je het succes van jouw (aankomende) ondernemersteam vergroten en kans op teleurstellingen verkleinen.

Om je hierbij te helpen bracht TeamVenture de beste inzichten en tips samen in een uniek en praktisch handboek. Met dit handboek weet je wat je kunt tegenkomen, waar je (extra) aandacht aan moet besteden en hoe je desastreuse valkuilen kunt vermijden. Een slimme start dus!

Voor de totstandkoming van dit handboek werkten wij onder meer samen met topondernemer en ervaringsdeskundige Ralph van Hessen, mede-oprichter van Winkelman en Van Hessen en initiatiefnemer van Big Improvement Day

Antwoorden op jouw vragen over het vormen van ondernemersteams 

Het handboek Ondernemersteams bevat inzichten en tips voor alle fasen van je (aankomende) ondernemersteam. Je krijgt antwoorden op vragen als:

  1. Wanneer kies ik voor een zakenpartner en wanneer niet?
  2. Waar moet ik op letten bij het aantrekken van de juiste zakenpartner?
  3. Hoe ga ik om met geheimhouding tijdens het kennismakingsproces?
  4. Welke rechtsvorm past bij onze aankomende partnerschap?
  5. Hoe verdelen we de aandelen en opbrengsten?
  6. Welke vormen van besluitvorming kunnen we het beste hanteren?
  7. Hoe zorg ik ervoor dat mijn partnerschap slaagt?
  8. Hoe ga ik om met een mogelijke wissel of exit van een zakenpartner?

We hebben een aantal previewpagina’s die je alvast kunt bekijken, inclusief de inhoudsopgave. 

Bestel nu jouw eigen exemplaar

Profiteer ook van onze unieke zomeraanbieding. Je betaalt nu geen €16,10 maar slechts €9,95, inclusief bezorging. Dat is bijna 40% korting!

Vraag direct een exemplaar aan via het bestelformulier.

Delen
Afbeelding van Handboek Ondernemersteams met actieprijs