Schuifdeuren in huis, optimaal genieten met een uniek uitzicht!

Je kent het moment vast wel; je komt ergens op bezoek, ziet iets staan en wilt dit direct zelf hebben. Je droomt ervan om in dat huis te wonen of naar een plek te gaan waar jij hetzelfde kunt realiseren, maar vergeten vele mensen dat vele aanpassingen ook in hun eigen huis te realiseren zijn! Zo geldt dit bijvoorbeeld ook voor schuifdeuren! Je hebt bijvoorbeeld een erg mooi schuifdeursysteem gezien bij vrienden in een open ruimte, maar is dit ook bij jou thuis te realiseren. In dit blog vertellen we je graag meer over deze schuifdeursystemen en hoe je deze kunt installeren!

Schuifdeuren zijn eigenlijk overal in huis te plaatsen. Je zou kunnen kiezen voor een schuifdeurbeslag binnenshuis, waardoor je bijvoorbeeld wand kunt maken tussen de keuken en de woonkamer. Je zou er ook voor kunnen kiezen om een parallel schuifdeursysteem te plaatsen bij de achterdeur, waardoor je niet beschikt over een draaideur, maar juist kunt schuiven! Het voordeel van een schuifdeursysteem is dat je veel meer natuurlijk licht in huis weet te krijgen, wat zorgt voor een geheel ander uitzicht van de verdere woonkamer. Door de verandering van de lichtval zul je merken dat bepaalde meubels veel meer zullen opvallen, waardoor het soms lijkt dat je in een geheel anders huis woont. Maar geen paniek, het is je eigen huis die je hebt weten te personaliseren!

Verschillende soorten schuifdeuren

Er zijn verschillende soorten schuifdeuren te verkrijgen, waardoor er voor iedereen een geschikt schuifdeursysteem te vinden is. De schuifdeuren zijn moeiteloos te openen en zorgen voor meer vrijheid in de woning. De schuifdeuren zorgen voor een vergroting van de optische breedte en ook de lichtinval lijkt de woning groter te maken. 

 

Er zijn hef-schuifdeur systeem te verkrijgen, gewone schuifdeuren, parallel-schuif-kiep, parallel schuif en vouwschuif raambeslagen te verkrijgen. Het schuifraambeslag beschikt over een krachtig aandrijfsysteem en kun je ieder gewicht gemakkelijk verschuiven door de fijn  uitgewerkte systemen. Op basis van jouw wensen en bijvoorbeeld de lichtinval die je terug wilt laten komen in de woning, kun je een keuze maken in een van de schuifdeursystemen!

Een geheel nieuw inzicht in en buiten de woning!

Wanneer je eenmaal de schuifdeur systeem hebt geplaatst en beschikt over een unieke schuifdeuren, zul je direct beschikken over een ander aanzicht van bijvoorbeeld je woonkamer, indien je de schuifdeursystemen hier hebt gemonteerd. De deuren zorgen voor een ander aanzicht in de woning, maar zorgt de lichtinval ook voor een ander uitzicht en kun je meer naar buiten kijken. Wanneer je uitkijkt op een mooi gebied of bijvoorbeeld het water, kun je hier eindeloos van genieten. S’ochtends sta je op en zul je de zon zien opkomen, waarna je in de avond kunt genieten van de zonsondergang wanneer je beschikt over het juiste uitzicht.

Het is het zeker waard om eens te overwegen om schuifdeuren te installeren. Je geeft je eigen woning een boost en beleeft alles weer als nieuw, omdat de schuifdeuren erg veel impact zullen geven op het verdere aanzicht. Denk er eens over na, waarna jij over een aantal maanden misschien wel zelf beschikt over de fijne schuifdeuren!

Related

Laatste blogs

Categorieën