Speciale kinderartikelen van Mepal

Het eerste hapje van een zoon of dochter is erg speciaal. De eerste keer drinken en eten gaat niet altijd vanzelf maar is wel degelijk een speciaal moment. Dat vindt Mepal ook en daarom is er een groot assortiment aan kinderartikelen ontwikkeld. Kinderartikelen die beschikken over leuke kleurtjes en bekende figuren. Daarnaast ook nog eens veilig in gebruik, zodat het kleintje op een zelfstandige en veilige manier kan leren eten en drinken. Er zijn tal van verschillende producten die het eten en drinken voor kinderen leuker maken. In deze blog vind je een greep uit het Mepal assortiment voor kinderen.

Thermosfles 

Als je op zoek bent naar een manier om je drankjes koel te houden tijdens de warme zomermaanden, dan is een thermosfles de perfecte oplossing. Thermosflessen hebben een speciale isolatie die ervoor zorgt dat je drankje lekker koud of warm blijft. Daarnaast zijn ze ook nog eens makkelijk mee te nemen.

Het is een goede keuze voor mensen die regelmatig onderweg zijn of die gewoon graag hun drinken meenemen. Thermosflessen helpen je ook om geld te besparen omdat je minder de behoefte hebt om onderweg dure drankjes te kopen. Thermosflessen zijn er tegenwoordig ook voor kinderen. Ben je op zoek naar thermosfles kind? Dan lijkt dat een uitstekend idee. Kinderen kunnen lekker genieten van een koud drankje na een intensieve gymles of sporttraining. 

Kinderservies

Een kinderservies is een set servies voor kinderen. Het kan bestaan uit een bord, beker, lepel en/of vork. Soms zijn er ook extra's zoals een puddingschotel of fruitbakje. Van leuke en vrolijke serviesjes tot aan stoere en robuuste sets. Een kinderservies is vaak stevig en uniek doordat het beschikt over leuke kleuren en figuren. Deze kleuren en figuren maken eten en drinken leuk voor een kind. Denk bijvoorbeeld aan Mickey Mouse of Nijntje, kinderen zullen door deze bekende figuren veel makkelijker de eerste stap zetten om te beginnen met eten en drinken.

Als kind is het heel erg fijn om een eigen kinderservies te hebben. Op die manier voelen ze zich net een volwassene en kunnen ze lekker mee-eten met het gezin. Het kan bijvoorbeeld ook een leuk cadeautje zijn. De producten zijn speciaal ontworpen voor kinderhandjes zodat ze zelfstandig kunnen leren eten en drinken. Kinderservies is beschikbaar in heel veel verschillende kleuren. Heeft je kind een favoriete kleur? Dan kun je een kinderservies bestellen in het blauw, roze, groen, geel en nog veel meer. Bij Mepal is het allemaal te vinden.

Related

Laatste blogs

Categorieën