5 redenen om te kiezen voor TeamVenture

  1. Unieke profielenbank met gelijkgestemde ondernemers
  2. Geverifieerde profielen
  3. Doelgericht zoeken naar de juiste match
  4. Automatische matchupdates per e-mail
  5. Volledig gratis, zonder beperkingen en geen addertjes onder het gras

 

1) Hoezo unieke profielenbank?

Dat je bij TeamVenture terecht bent uitgekomen is niet zo vreemd. Er zijn weinig tot geen (online) netwerken waar je andere ondernemers treft waarvan je weet dat ze open staan voor een partnerschap en ook beschikbaar zijn. Doordat TeamVenture zich hier specifiek op richt maakt dit jouw zoektocht een stuk eenvoudiger.

2) Geverifieerde profielen: geen nepprofielen

Om een kwalitatief ledenbestand te garanderen, controleren wij alle aanmeldingen handmatig. Wij valideren onder meer e-mailadressen, de (online) identiteit en op juiste intentie c.q. gebruik van TeamVenture. 

Dankzij onze ervaring hebben wij het vaak snel door als iets niet helemaal klopt. Bij onregelmatigheden nemen wij contact op met de betreffende persoon. Het betreffende account wordt altijd direct (tijdelijk) gedeactiveerd. Als onze vermoedens blijken te kloppen dan verwijderen wij vervolgens het account. 

Wat wij overigens niet doen is verifiëren of en in welke mate een lid de kwaliteiten bezit die worden aangegeven in het profiel. Wij geven ook geen oordeel over de levensvatbaarheid van de gepresenteerde bedrijven. Dit oordeel is aan jezelf.

3) Doelgericht zoeken naar de juiste match

Klik hier voor uitgebreide informatie over onze matchingmethodiek. 

4) Automatische matchupdates per e-mail

Iedere week ontvang je een update met de nieuwste matches op basis van het opgegeven zoekprofiel. Wel zo makkelijk.

5) Gratis, hoe kan dat dan?

We zien het allereerst als een persoonlijke missie om ondernemers te helpen de juiste partner te vinden. Wij hebben geen haast om daar financieel gewin uit te halen. Wij hebben en nemen de tijd om het juiste business model te vinden en te implementeren.

Wij geloven verder in het karma dat goede intiatieven vroeg of laat worden beloond. In de tussentijd zorgen een opstartsubsidie (helaas al wel op), een lean werkwijze en deelname aan het Microsoft BizSpark programma voor lage exploitatiekosten. 

 

TeamVenture beter leren kennen?

Wie zijn de personen die TeamVenture tot stand brengen? En welke activiteiten onderneemt TeamVenture allemaal? Wij vertellen je met alle genoegen meer over TeamVenture.

 

Heb je nog onbeantwoorde vragen?

Mis je belangrijke informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen graag.